in ,

Sommarflirt eller långvarig relation? Astrologen guidar dig rätt!

daniel dvorsky nI2D0TjpMH0 unsplash
Bild: Unsplash

ANNONS FRÅN KEBITZ. Ska du ta med dig din sommarfling in i hösten? Eller borde det förbli just en kortvarig romans? Vi vet hur du kan ta reda på det! Mer

När det kommer till att förstå kärlekens labyrinter och dynamiken i relationer mellan människor har astrologin massor att erbjuda. Margareta Hedin är specialist på att förstå relationer och har 30 års erfarenhet som praktiserande astrolog bakom sig. Hon har en mottagning i Gamla stan i Stockholm där hon träffar kunder personligen. 

Hon har också en ny och redan populär digitala satsning som rådgivare på rådgivningsplattformen Kebitz, där hon kommunicerar med kunden snabbt och direkt via mobilen. 

Trots den förhållandevis låga kostnaden ställer hon var kunds exakta personliga horoskop, vilket är lika unikt som ett fingeravtryck. Ingenting sägs som hon inte kan verifiera genom avancerade astrologiska tekniker. 

Du kan få hjälp att se fallgroparna innan de ens har uppstått, avgöra hur bra din fling passar dig och vad du kan förvänta dig av ert möte. 

Genom att studera horoskopet kan man redan från början skapa sig en uppfattning om hur det relationen kan komma att utveckla sig. Beroende på i vilket tecken de olika planeterna ställer sig, kan man utläsa i princip allt om en människas känslo- och kärleksliv. Om det dessutom finns intrikata aspekter till de yttre planeterna kan vi komma åt de riktigt intressanta hemligheterna om en person och dennes egenskaper.  

Margareta har stor expertis i just den här typen av rådgivning och som rådgivare i Kebitz erbjuder hon sin expertis till alla som vill ta del av den. 

– Man får en personlig video med all information man behöver om sig själv och sin partner som man alltid kan gå tillbaka till och kolla på igen. Till skillnad från veckohoroskopen får du i Kebitz ett personligt horoskop just för dig och din partner, berättar Margareta.

Hon fortsätter: 

– Via Kebitz kan jag ge astrologisk rådgivning i ett smidigt format som är tacksamt för både mig och kunden. Jag ställer alltså varje persons exakta horoskop och analysen bygger helt på dessa fakta.

Om Kebitz: 

Kebitz är en tjänst där man kan anlita experter inom olika områden för mindre konsultuppdrag, något som kallas mikrokonusltationer. Astrologi är ett av ämnena man kan få personlig rådgivning inom. När man tar hjälp av en astrolog i Kebitz kan man förvänta sig en ärlig helhetsbild av sig själv och/eller sin partner.

Hur funkar det?

Superenkelt! Ladda ner Kebitz, skriv in din och din partners födelsedata och ställ din fråga. 


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white