in

Sommarens håroskop 2022

batiste

ANNONS FRÅN BATISTE. Vilket torrschampo bör du ha i väskan för att på bästa sätt ta dig an sommarens alla utmaningar, romanser och sena nätter? Det här passar dig bäst – enligt ditt stjärntecken! Mer

koplankar
wildflower

Väduren, 21/3 – 19/4 

Den här sommaren handlar om att leva i nuet. Kanske stöter du på en del hinder på vägen, där yttre faktorer försöker tvinga dig att ta ställning till saker och ting. Men det bryr du dig inte om, eftersom du förstått värdet av att njuta av det som är här och nu. I slutet av juli väntar en nystart. Batiste Wildflower är den ultimata matchen för dig i sommar! Den är carerfree och blomstrande, vilket är perfekt för en livsnjutare som du. Läs mer och köp här.

tropical

Oxen, 20/4 – 20/5 

Du känner ett starkt behov av egentid i sommar, och vill göra saker bara för din egen skull. Men snart gör en ny person entré i ditt liv, och efterhand som tiden går växer sig er relation allt starkare. Det kommer fortfarande finnas en viss distans mellan er, men ni kommer varandra tillräckligt nära för att du verkligen ska uppskatta er vänskap. Kanske är den här relationen precis vad du behöver? Med en Batiste Tropical i väskan är du redo för allt som väntar runt hörnet. Läs mer och köp här.

pineapple

Tvillingarna, 21/5 – 20/6 

Efter en hektisk och krävande period bjuder den här sommaren på en massa kul! Vi vet att du gillar att ha många bollar i luften, hellre än att ligga på latsidan. Men kom ihåg att allt inte behöver vara perfekt, och att gräset inte är grönare på andra sidan. I sommar kommer någon från förr dyka upp, och chansen är stor att den personen spelar en stor roll i ditt liv framöver. Batiste Pink Pineapple kommer matcha din personlighet den här sommaren, eftersom den är fruktig, fräsch och expert på quickfixes – perfekt för den multitaskande tvillingen. Läs mer och köp här.

rose

Kräftan, 21/6 – 22/7 

Vad är egentligen bäst? Ett kortsiktigt förhållande präglat av passion och hemligheter, eller ett långsiktigt som bygger på vänskap och trygghet? Och kan du få båda delarna i en och samma relation? Det blir en fråga för kräftan att utforska under sommaren. Klart står i alla fall att din sommar ser ut att bjuda på en hel del romantik, och vad passar då bättre än en doft av rosor? Batiste Rose Gold är både romantisk och passionerad, och perfekt för dig som har fullt upp med att njuta av livet och kärleken i sommar. Läs mer och köp här.

deep

Lejonet, 23/7 – 22/8 

Nu tar du ett steg tillbaka och uppskattar dina nära relationer. Du kan ha klart för dig vad dina värderingar är och var du står i specifika frågor, men när något oväntat sker ställs allting på sin spets. Fundera över vad som verkligen är viktigt för dig, och vad du är beredd att göra avkall på. Eftersom du har en hel del att tänka igenom framöver behöver du lite selfcare. Batiste Overnight Deep Cleanse fräschar upp ditt hår medan du sover – så att du kan vakna med ett problem mindre. Läs mer och köp här.

Batiste Heavenly Volume

Jungfrun 23/8 – 22/9 

Det sägs att bränt barn skyr elden, och ibland blir elden för vild. Behöver du lite egentid för att kunna slicka dina sår? I augusti kommer allt kännas mycket bättre, och medvinden håller i sig ända fram till september. Kanske gör det dig sugen på att jaga ännu mer lycka, men kom ihåg att vissa saker är magiska precis som de är. För en jungfru som känner för att maximera lyckan den här sommaren passar det perfekt att maximera hårets volym också. Därför behöver du Batiste Heavenly Volume. Läs mer och köp här.

original

Vågen, 23/9 – 22/10 

Det är svårt att inte falla för frestelser, något du verkligen kommer få känna på den här sommaren. Mycket av det du vill ha just nu är inte nödvändigtvis bra för dig. Det kan leda till att du i perioder tappar hoppet, men oroa dig inte – you can’t always get what you want, but if you try sometimes you’ll find, you’ll get what you need. Ibland är det bäst att hålla det enkelt – speciellt för en våg som har svårt att fatta beslut. Batiste Original är en klassiker som aldrig slår fel. Läs mer och köp här.

xxl

Skorpionen, 23/10 – 21/11

I sommar behöver du verkligen släppa på kontrollen, vilken kanske inte faller sig helt naturligt för dig. Du kan vänta dig ett klassiskt ”välj dina strider”-scenario. Det kommer bli utmanande, men lärorikt. Kanske kan Batiste XXL VOLUME ge dig det där lilla extra som du behöver just nu? Även om du behöver kompromissa om vissa saker här i livet, kan ditt hår fortfarande vara kompromisslöst. Läs mer och köp här.

Skytten, 22/11 – 21/12 

Star kissed

Skytten är känd för sin rastlöshet, och därför kommer det som en stor överraskning, kanske framför allt för dig själv, att du önskar slå dig till ro. Ännu mer överraskande är det att du möter motstånd, och det tvingar dig att utforska detta behov ytterligare. Varför vill du plötsligt ha något som du tidigare inte har varit intresserad av? Som tur är hittar du en lösningen till slut. Den här sommaren drömmer skytten om oväntade saker, och även om vissa drömmar inte slår in, bör du fortsätta vara en drömmare – även när det gäller det lilla i livet. Därför är Batiste Star Kissed, med en doft drömmig gardenia, perfekt för dig. Läs mer och köp här.

cherry

Stenbocken, 22/12 – 19/1 

Den här sommaren vänder upp och ner på allt, och det kan bli ganska hett. En rad olyckliga (eller tursamma?) händelser leder till en konfrontation av något slag, och du tvingas blotta något du inte är van vid att visa – dina känslor. Så vad kommer det leda till? Passion eller trygghet? I bästa fall får du både och. Hur som helst ser det ut att bli en romantisk sommar, och Batiste Cherry är precis lagom vågat för dig. Läs mer och köp här.

bare

Vattumannen, 20/1 – 18/2

I sommar ifrågasätter du din relation. Är det här den stora kärleken, eller ger den dig bara trygghet? En vattuman vill alltid vara ärlig och rättvis, och därför gör du ditt bästa för att verkligen lista ut och förstå vad du känner. Är det värt en till chans eller är det dags att gå vidare? Time will tell! ”Nästan där, men inte riktigt” kan sägas om mycket, och även om Batiste Bare, som med sin välbalanserade och milda doft ger håret det där lilla extra – men aldrig för mycket. Läs mer och köp här.

blush

Fiskarna, 19/2 – 20/3 

Sommaren går i kärlekens tecken! På många sätt blir det lite som i en film, där handlingen drivs framåt av ett perfekt skrivet manus, där du är huvudrollsinnehavaren som bara spelar med – så länge du vill. Kanske blir det bara en sommarfling, men er vänskap har en potential att hålla längre. Batiste Blush är flirtig och blommig, och för ditt hår är den som musik i en romantisk komediLäs mer och köp här.