in

Solsäkra huden – här är bästa solsyddet för just din sommar

Planerar du en citysommar eller en vecka med kompishäng vid stranden? Här är allt du behöver veta för att ge din hud det bästa solskyddet i sommar och vi tipsar om tre goda solvanor! Mer

Sommaren i city eller plaskande vid stranden? Hur du än väljer att tillbringa årets varmare månader är en sak säker – huden tränger skydd!

Semester i stan

Även du inte ligger och solsteker på en handduk är solens sköna strålar högst närvarande i stan och ger dig både energi och värme. Men solen är också stark och kan påverka din hud negativt. UV-strålar står för 80 procent av hudens tecken på åldrande, enligt Clin Cosmet Investig Dermatol, 2013.

Vichy Idéal Soleil, Mattifying face fluid dry touch.

Använd en solcreme med hög faktor och applicera ofta. Idéal Soleil Dry Touch solcreme till ansiktet med SPF 30 är Vichys solcreme som gör huden matt, så att du slipper den glansiga känslan i ansiktet. Samtidigt har cremen ett högt skydd – passar perfekt för en dag på stan! Vichys produkter hittar du på apoteket.

Kompishäng vid stranden

Du badar, soltorkar och umgås i skönaste solklänningen vid stranden. Har du bokat in strandhäng på semestern behöver du skydda hela kroppen. Sitt gärna i skuggan under ett parasoll, för att ge huden lite extra skydd. Viktigt att tänka på är att sand kan nöta bort solcreme snabbare, så du behöver smörja in dig oftare.

Vichy Ideal Soleil anti sandIdéal Soleil Anti Sand SPF 30 är en helt ny solcreme för hela kroppen från Vichy som håller sanden borta från huden så att du slipper den där osköna peeling-känslan när du smörjer in dig på stranden. Utan att tumma på solskyddet.

Nytt under solen – #vichysgotyourback

Idéal Soleil är Vichys innovativa solskyddsserie som både ger näring och skyddar din hud när du är i solen. Strandsol, citysol eller utlandssol – under vilken sol du än befinner dig finns ett solskydd för just dig. Läs mer och hitta rätt solcreme här!

Kvinna på stranden sitter i skuggan.

Tips! Tre goda solvanor

  1. Vi i Norden gillar vår sol. Så fort den visar sig framåt vårkanten så åker sommarklänningen på och vi invaderar uteserveringarna. Var försiktig i solen och glöm inte att ta pauser från de starkaste soltimmarna mitt på dagen.
  2. Skuggan är din vän. Det är varmt och härligt även i skugga. Sätt på dig en hatt, leta upp ett parasoll, hitta en bra solbalans!
  3. Smörj in huden ofta. Hitta din perfekta solcreme och ta med den i väskan. Smörj ofta.

73804953?category=ideal soleil