in

Så lyckas du med din makeup och hårstyling – med en app!

En blow-dry kanske skulle sitta fint innan festen på lördag? Eller en spraytan som döljer en vintertrött hy? Men när finns tiden?! Du har ju fullt sjå med att hinna jonglera plugget, jobbet, och allt det andra i vardagen. Lugn, vi har appen du behöver. Mer

Hollywoodkändisarna gör det sedan länge – tar hem proffs för styling och skönhetsbehandlingar. Nu kan du också göra det. Direkt från Los Angeles kommer appen Suavoo, där du enkelt kan få en professionell hårstylist, makeupartist, spraytanartist eller nagelteknolog, direkt hem till dig.

Boka behandling i Stockholm – och låt stylisten komma hem till dig!

Du kan boka skönhetsbehandlingar som håruppsättning eller blow-dry, gellack, pedikyr eller festsminkning. Du kan till och med få en spraytan hemma! Kolla in recensioner av de olika specialisterna och välj sedan den behandling du önskar. Din stylist kommer hem till dig, eller den plats du väljer, tiden ni kommit överens om. Enklare än så kan det knappast bli.

edinburg elegance 5a3240fa9e6ee
Skönhetsappen Suavoo har drygt 150 stylister kopplade till sig. Varför inte boka två stylister samtidigt och få både makeupen och håret på plats?

Boka din behandling i appen, och välj en tid och plats som passar dig och ditt schema.

Appen som gör skönhet möjligt – även i en stressig vardag

Suavoo är en skönhetstjänst som med hjälp av en ondemand plattform kopplar ihop professionella stylister och dem som vill njuta av skönhetstjänster på sina egna villkor. Det finns även möjlighet att göra paketbokningar till förmånligare priser och boka kurser.

Med Suavoos enkla bokningsprocess kommer du i kontakt med ett 100-tals stylister i Los Angeles, Orange County och Stockholm. Du får skönhetsbehandlingen till önskad plats och utförd av en stylist du själv valt.

Tips! Sminkning, håruppsättning eller manikyr för hela tjejgänget är en kul överraskning på förfesten. Suavoo erbjuder gruppbokningar till bra priser. Boka i appen och stylisten knackar på dörren.

Alla stylister är noggrant utvalda och kvalificerade av Suavoo för att säkerställa hög kvalitet och resultat. Självklart tar alla med sig sina egna produkter och verktyg. Läs mer om appen här.