in

Så kollar du på din favoritserie i sommar – oavsett var i världen du befinner dig

android nature us
Bildkälla: NordVPN / Press

ANNONS FÖR NORDVPN. Har du någon gång försökt kolla på din favoritserie när du är på resande fot, men misslyckats eftersom att innehållet inte är tillgängligt där du befinner dig? Vi har en lösning! Mer

Planerar du att spendera en hel del tid på resande fot i sommar? Kanske väntar en tågluff genom Europa, en fjällvandring eller en solsemester utomlands? Oavsett hur din sommar ser ut är det här en tid för att varva ner, släppa alla måsten och göra sånt som får dig att må bra. 

För vår del innebär det många sommarkvällar, stranddagar och regniga morgnar med våra favoritserier – och vi vill såklart kunna följa varenda avsnitt oavsett var i världen vi befinner oss! Så hur gör man när man semestrar i ett land där det du vill kolla på inte är tillgängligt? Till exempel om din favoritserie bara går att se i Sverige?

android travel us 2

Så kollar du på din favoritserie utomlands

Lösningen på alla dina problem stavas VPN, alltså ett virtuellt privat nätverk. I många fall ger det dig tillgång till dina favoritprogram eller fotbollsmatchen du väntat på, oavsett var i världen du befinner dig, genom att dirigera om din trafik genom en server i det landet du är just nu. 

Ett annat stort plus i kanten är att VPN skyddar din integritet online. Visste du att du helst av allt ska undvika att ansluta till ett öppet trådlöst nätverk när du reser? Om nätverket inte är krypterat kan vem som helst i närheten ta del av vad du gör på internet (som till exempel dina viktiga inloggningsuppgifter!). Ett VPN krypterar din internettrafik, vilket betyder att du kan surfa säkert oavsett var du befinner dig.

android travel 4 us

Det finns en rad olika VPN-tjänster på marknaden, men om du vill välja den tjänst som ger dig snabbast uppkopplingshastighet (vem vill inte det?) är NordVPN det självklara valet. NordVPN är också mycket mer än bara ett VPN – tack vare funktionen Threat Protection kan du med ett enkelt klick slippa irriterande annonser, spårare och skadlig programvara.

Lagom till semestern kan du prova NordVPN med 30 dagars återbetalningsgaranti – allt för att du ska kunna se dina favoritserier utan krångel i sommar! Om du anger koden VECKOREVYN får du dessutom 59 procent rabatt i två år.