in

Så kan du träna dig till bättre orgasmer

lovebuddy 3
Bildkälla: Womanizer WOW Tech / Unsplash

ANNONS FRÅN LOVEBUDDY.SE. Vi är många som strävar efter att känna starka, intensiva och mer kraftfulla orgasmer. Men är det något som går att träna sig till? Finns det några hemliga knep som kan ge dina orgasmer en liten boost? Svaret är ja! Här är fyra tips på hur du kan träna dig till ett ultimat sexliv och framför allt – ultimata orgasmer. Efter att du läst det här kommer det inte längre vara en önskan, utan ett mål att sträva efter. Mer

1. Bäckenbottenträning

Det är många som tror att bäckenbottenträning enbart är något för de som fött barn, för att efter födseln motverka inkontinensbesvär. Men sanningen är att en stark bäckenbotten kan vara din väg till fantastiska orgasmer. Faktum är att bäckenbottenträning borde vara lika självklart som att borsta tänderna.

En stark bäckenbotten bidrar nämligen till ett starkare knip och ger ökad blodcirkulation, vilket gör att klitoris blir både styvare och större. Det gör att det blir lättare att få orgasm och chansen till att få multipla orgasmer ökar. 

Så hur gör man? Här kommer en miniguide!

 1. Ligg på rygg eller sidan med benen lätt uppdragna och ta djupa andetag med magen.
 2. Knip och känn hur muskeln drar ihop sig. Du kan känna efter genom att ha två fingrar på mellangården. 
 3. Knip två sekunder och vila tio, upprepa detta tio gånger och gör sedan detta tre gånger om dagen. 

Om du har en vagina kan du även använda knipkulor eller en bäckenbottentränare.

lovebuddy 1

En appstyrd kniptränare från Perifit. Läs mer och köp här.

2. Konditionsträning

Med en bra kondition kommer du orka längre och därmed ha möjlighet att jobba dig upp till en stark orgasm. Starkast orgasm får du nämligen om du bygger upp till orgasm men avslutar precis innan klimax, och sedan gör så några gånger innan du når klimax en sista gång!

Konditionen går att träna upp på massa olika sätt, här är några förslag:

 • Simma
 • Löpträning 
 • Cykling 
 • Dansa

3. Träna upp din rörlighet

Det blir snabbt tråkigt med de klassiska sexställningarna, så för dig med en sexpartner kan nya ställningar vara vägen till mer kraftfulla orgasmer. Här kommer några tips på sätt att experimentera med olika sexställningar!

 • Träna upp din rörlighet genom att stretcha (fokusera på ljumskar och ben!)
 • Spela sexspel ihop med din partner och utmana varandra i vighet.
 • Köp en sexmöbel som ger er mer möjlighet att nyttja hela kroppen.

4. Styrketräning 

Styrketräning ger ökat blodflöde vilket gör dig känsligare för beröring. Visste du även att det finns något som kallas coregasm? En orgasm som kan komma i samband med träning av de nedre magmusklerna. 

För att träna dig till en coregasm gör så här (och kom ihåg att du bör vara ordentligt uppvärmd innan!): 

 • Gör hängande benlyft, även kallat kaptenstolen. För att kunna göra den behöver du en stång som är placerad så högt upp att du kan hänga med raka ben under den. Lyft sedan dina ben framåt så högt du kan (utan att gunga!). Sänk kontrollerat ner benen igen. 
 • Ett annat sätt är att gör situps på en pilatesboll, då tränar du också de nedre magmusklerna,  

Lovebuddy.se är en opartisk hemsida uppbyggd på recensioner och bäst i test av sexleksaker samt guider och artiklar inom romantik och erotik.