in

Produkter som gör håret blankt och friskt – Frida Grahn har testat dem!

glissfridastart

Ta dig tid att ta hand om ditt långa hår, för ju kallare det blir, desto frissigare tenderar det att bli. Veckorevyns Frida Grahn har provat produkter som gör håret mjukt, lättkammat och glansigt –  i bästa kvalité helt enkelt!

Mer

sponsorskyltgliss

Långt, kort, rakt, eller lockigt – alla hår och hårtyper behöver omsorg för att behålla sin glans, lyster och kvalité. Veckorevyns modebloggare Frida Grahn är  inget undantag.

glissproduktbild

Jag är ständigt på jakt efter den perfekta hårvårdsserien. Schwarzkopf Gliss nya hårvårdsserie Gliss Hyaluron Hair Refill är framtagen för att möta de behov ett moget hår har, eftersom dess ”it-ingrediens” hyaluron har en föryngrande effekt och får kvaliteén på håret att kännas upp till tio år yngre, skriver Frida som i sitt samarbete med Gliss fått prova den nya hårvårdsserien Hyaluron Hair Refill.

glissfridaartikel

Gliss Hyaluron Hair Refills formula tränger in i hårcellerna, fyller dem från insidan och stärker hårfibrerna vilket gör att hårets naturliga styrka återställs och resulterar i ett sammetslent svall.

Jag är otroligt nöjd med resultatet eftersom mitt hår blev glansigt trots att jag hade lockat håret, skriver Frida.

glissbbfridaprodukt

När temperaturen sjunker blir ditt hår mer frissigt och en del upplever även att allt fler kluvna hårtoppar dyker upp. Men det är något den vårdande BB-krämen från Schwarzkopf Gliss råder bot på. Krämen innehåller inte mindre än elva egenskaper, som bland annat minskar risken för kluvna toppar och frissighet vilket leder till att håret blir smidigt att hantera.

Fridas omdöme är att ”BB-krämen gör håret silkesmjukt, skimrande och skapar en naturlig volym och lyster”.

glissfridagrahn

Så här års är det inte bara kropp och själ som behöver energi, styrka och ljus – Gliss BB-cream är en produkt som ger ditt svall djupgående näring och styrka.

Frida skriver att det är just motverkandet mot frissighet och att håret blir lättkammat som är det allra bästa med produkten, eftersom hennes hår tenderar att både bli frissigt och svårkammat den här tiden på året.

Är du också sugen på att få samma glans, mjukhet och lyster i ditt hår, prova gärna samma produkter som Frida använde – här kan du läsa mer om Gliss Hyaluron Hair Refill-serien.