in

Så får du multipla orgasmer – de bästa tipsen och leksakerna

multipla orgasmer hur gor man

ANNONS från LELO. Vad sägs om att fira orgasmdagen med multipla orgasmer? Vi guidar dig till de upprepade orgasmernas värld med de bästa tipsen och hetaste sexleksakerna. Mer

Onani är inte bara det säkraste sättet att ha sex på, det är också bra för din fysiska och psykiska hälsa. Orgasmer bidrar till minskad stress, ger bättre självbild och självkänsla, stärker bäcken-musklerna och gör att man sover bättre. Så varför onanerar du inte oftare? Och inte bara en gång om dagen, utan flera gånger, flera gånger på raken, flera…okej, det är dags att ta multipla orgasmer-snacket!

Så gör du för att få multipla orgasmer

Många kvinnor kan, till skillnad från män, få multipla orgasmer och komma fem till sex gånger på raken. Ändå är det få kvinnor som har upptäcka den multipla orgasmens magiska värld. Och det är synd. Att komma genom onani är det enklaste sättet för kvinnor att få orgasm, och att öva på att få multipla orgasmer är också utmärkt att göra genom just onani. Men hur gör man egentligen för att få två eller fler orgasmer? Fira orgasmdagen med att öva upp din förmåga att komma om och om igen!

1. Var på en plats där du känner dig trygg och kan vara ifred.

För att få ut det mesta av din stund med dig själv är det viktigt att du känner dig avslappnad och inte behöver tänka på om någon ska komma in, att du ligger obekvämt eller har störande moment runt dig. Om du är sugen på att prova en sexleksak kan det kännas tryggt och skönt att välja en som är diskret. Sona Cruise stimulerar hela klitoris (inte bara den lilla delen som syns) med hjälp av ljudvågor istället för vibration, och passar perfekt för dig som vill öva upp förmågan att få mååånga och lååånga orgasmer. Den får dessutom plats i din handflata!

lelo 2 1557842360

2. Stressa inte!

Övning ger färdighet, och det gäller i allra högsta grad orgasmer och multipla orgasmer. Det kanske inte går direkt, och det är helt lugnt.

3. Tänk på något sexigt!

Innan du börjar med det fysiska ska du ge dig själv tid att komma i stämning. Tänk på sådant som gör dig kåt och våga fantisera fritt. Är du en person som njuter extra av att bli stimulerad på klitoris och g-punkten samtidigt? Soraya är en dubbelverkande vibrator som stimulerar både platserna på en och samma gång. Med den här sexleksaken ökat chansen för att komma två gånger eller fler!

4. Rid på orgasmvågen!

Ofta kanske du känner dig klar när du har fått en orgasm, men det är när du vågar fortsätta tillfredställa dig själv som de multipla orgasmerna kan komma. Vänta en kort stund efter att du fått den första orgasmen, hämta andan och börja sedan onanera igen innan vågen av den första orgasmen har försvunnit. Att våga fortsätta här är det viktigaste stegen för att få fler orgasmer och orgasmer som är utdragna och intensiva!

Blir du för känslig på det ställe som du precis stimulerat orgasm på? Byt plats! Med Gigi 2 kan du enkelt byta mellan klitoris och g-punkten, tack vare leksakens vibrerande och tillplattade spets som passar båda de erogena zonerna. Det gör sexleksaken till ett självklart val för dig som vill komma flera gånger. Ta hjälp av en leksak. För många kan en leksak som är designad för att ge kvinnor njutning och orgasm hjälpa en att upptäcka de multipla orgasmernas värld.