in

Trött på ditt jobb? Så får du ett som passar dig bättre

gritify bild
Bild: Gritify

ANNONS från Gritify. Har det blivit dags för dig att leta efter ett nytt jobb? Oavsett om du har en tydlig bild av vad du vill göra härnäst, eller bara vet att du skulle vilja jobba hemifrån minst en dag i veckan, blir jakten på ditt nya drömjobb roligare och enklare med Gritify. Mer

Har du hamnat på en arbetsplats som passar perfekt för personen du skrev om i ditt personliga brev, men som inte passar lika bra ihop med dina egentliga önskemål? Kanske har du tröttnat på kollegorna, eller också skulle du vilja styra över dina arbetstider lite mer? Känns dina arbetsuppgifter inte längre kul, utan mest stressiga och inte tillräckligt utmanande? Har du insett att tidiga morgnar inte är något för dig, eller kanske handlar tvärtom dina eftermiddagar mest om att sitta av tiden?

Ens arbetsplats är för många en stor del av livet, och det är faktiskt minst lika viktigt att den passar just din livsstil som att du uppfyller alla önskemål hos arbetsgivaren. Det är vida känt att man inte kan göra samma sak om och om igen och förvänta sig olika resultat, så varför inte söka jobb på ett annat sätt den här gång? Oavsett om du har en tydlig bild av vad du vill göra härnäst, eller bara vet med all säkerhet att du vill jobba hemifrån på fredagar, blir jakten på ditt nya jobb både enklare och roligare med Gritify. Gritify är tjänsten för dig som vill söka jobb på ett nytt sätt, där du matchas ihop med företag som uppfyller just dina krav och önskemål på arbetsplatsen.

Så får du ditt nya drömjobb

Med Gritify kan du skapa en profil och fylla i exakt alla dina önskemål – från lön till önskan om arbetstider. Känns det läskigt? Som tur är är du anonym (tills du parats ihop med en arbetsplats som du gillar – och som gillar dig!). Genom att följa fem enkla steg kan du snart säga upp dig från ditt tråkiga jobb, och börja på ditt nya drömjobb.

  1. Skapa en anonym profil, helt kostnadsfritt. Hur ser ditt drömjobb ut? Vad är viktigt för dig? Vilken lön vill du ha? Har du några konkreta önskemål? Lägg lite tid på att få ner på papper (eller ja, på internet) exakt hur du vill att din arbetsplats ska se ut.
  2. Så snart det dyker upp en tjänst som stämmer överens med dina preferenser får du ett mejl med en jobbförfrågan. Ju mer specifik du varit med vad du letar efter, desto mer mitt i prick kommer tjänsten att kännas.
  3. Dags för lite detektivarbete! Ta reda på exakt ALLT du kan om arbetsplatsen. För alla som har stalkat ett ex på internet eller matchat med en främling på en dejtningapp, blir det här nog ingen större utmaning. Via Gritify kan du få en hum om allt från hur kul dina kollegor verkar vara till om kontoret har tillräckligt mycket feng shui.
  4. Känns arbetsplatsen som något för dig? Då låter du företaget öppna din anonyma profil. Känns det som att det finns något ännu bättre därute? Då är det bara att tacka nej!
  5. Om svaret är ja bestämmer du tillsammans med företaget hur ni vill ta det vidare. Klart slut. Eller kanske snarare början på något nytt!