in

Så får du bättre hy – på bara 60 sekunder!

05 FOREO LUNA mini 3 In use

I ANNONSSAMARBETE med FOREO. Har din hy tappat allt lyster eller är du på jakt efter en ny och spännande hudvårdsrutin? Här är en produkt som masserar in din rengöringskräm på djupet och gör din hy renare på bara 60 sekunder! Mer

Duttar du fortfarande bara in din rengöringskräm i ansiktet och hoppas på det bästa? Det kanske är därför din hy inte får det där glowet som alla pratar om! 60-sekundersregeln boomade bland alla beutynördar på internet i slutet av förra året och går kort och gott ut på att du ska applicera din rengöringskräm i ansiktet i 60 sekunder. Det låter kanske lite (vilket det också är!) men många tvättar bara ansiktet i max 15 sekunder vilket inte ger din produkt en chans att få verka ordentligt. Med 60-sekundersregeln blir din hy inte bara renare, utan den får också ny lyster på nolltid (Eller ja, på 60 sekunder!)

Att det är viktigt att rengöra ansiktet vet nog de flesta om och många har det som kvällsrutin. Men tänk på att det även är viktigt efter träning eller en kväll ute med mycket dans. När vi svettas öppnas nämligen porerna och kan snabbt fyllas med smuts och bakterier. Och att sova med smink, det vet vi ju alla är en big no-no!

Är det här gamla nyheter för dig? Då kanske det istället är dags att ta din hudvårdsrutin till ännu en ny nivå! Genom att applicera din rengöringskräm i cirkulära rörelser med FOREOs nya LUNA mini 3 ansiktsrengöringsborste kan din rengöringsprodukt tränga djupare in i porerna vilket ger en naturligt friskare hy med starkare glow.

02 FOREO LUNAmini3 InUse

Med LUNA mini 3s T-Sonic pulseringar stimulerar du blodcirkulationen i ansiktet samtidigt som du tar bort döda hudceller. Det gör det lättare för ansiktskrämen som du applicerar efter rengöring att absorberas. LUNA mini 3 är tar bort 99,5 procent av allt smuts i ditt ansikte – allt på bara 60 sekunder! Den är vattentät och har en inbygd timer som förenklar din hudvårdsrutin.

Tycker du att 60 sekunder är alldeles för lång tid? Var bara lugn! På LUNA mini 3 finns ett nytt Glow Boost-läge där intensiteten på pulseringarna har fördubblats. Därför kan din hy nu rengöras skonsamt och på djupet på bara 30 sekunder! Perfekt för dig som lever ett aktivt liv och ibland behöver en quickfix. Läs mer och köp här.

nynyny
Källa: FOREO

Varför inte passa på att uppdatera ditt hudvårdsortiment när du ändå är i gång?

foreo
  1. Ett nytt smartmaskkit som innehåller maskbehandlingen UFO mini och 184 masker med koreansk formula som ger din hy maximalt med lyster. Läs mer och köp här.
  2. En ansiktsmask med kol som tar bort överflödig olja och får ditt ansikte att kännas rent och fräscht! Läs mer och köp här.
  3. Behöver din hy mer näring? Den här ansiktsmasken får din hy att se fastare ut. Läs mer och köp här. Använd din ansiktsmask i kombination med FOREOs UFO eller UFO mini för maximal effekt. Läs mer och köp här.
  4. Ett återfuktande serum med hyaluronsyra, skvalan och mikro-kapslar. Allt för att ge din hy lyster och näring på djupet. Läs mer och köp här.
  5. Ett rengöringsskum som lovar resultat redan efter första användningen. Rengör och återfuktar din hy på samma gång. Läs mer och köp här. Använd med din LUNA 3 eller LUNA mini 3 för bäst effekt. Läs mer och köp här.