in

Så får du bästa resultatet med din foundation

Tycker du också att det är svårt att hitta en schysst foundation som håller hela dagen? Med Iduns flytande foundation, Norrsken, får huden en härlig lyster och fräschhet. Här ger vi våra fyra bästa tips för fin och jämn hy. Mer

 

Välj rätt nyans med omsorg. Att prova nyansen mot handen är big no no. Ett hett tips är att ta en liten klick foundation och pröva den strax under kindbenet. Då ser du om den passar din egen hudton. Iduns Norrsken har nio olika nyanser att välja bland. Perfekt för olika hudtyper.

idun_bild_test2

Välj en foundation som går att bygga och inte täpper till porerna. Alla partier i ansiktet behöver inte lika mycket täckning. Med en foundation som går att bygga i flera lager kan du lägga på en extra klick på de partier som behövs. Då undviker du att få ett alldeles för tjockt lager i hela ansiktet.

puder_idun

Glöm inte att applicera din foundation runt och på näsan. Buffra in din foundation med små cirkulerande rörelser. Lägg på foundation från mitten av ansiktet och utåt tills du har en jämn och fin täckning. Iduns borstar innehåller inte djurhår och är vinklad för att du ska komma åt överallt i ansiktet.

efter_idun

Avsluta med ett mineralpuder. För bästa hållbarhet, lägg på ett puder över din foundation. Då håller du dig fräsch hela dagen.

Läs mer om Iduns foundation här