in

Så applicerar du torrschampo på rätt sätt – 4 tips

batiste

ANNONS FRÅN BATISTE. Vill du bli ett torrschampo-proffs? Vi hjälper dig! Mer

I en hektisk vardag, där det ibland inte finns tid för att tvätta håret, är torrschampo den perfekta räddaren i nöden. Du sparar både tid, ork och vatten genom att skippa tvättarna. Så om du inte redan gått ombord på torrschampotåget är hög tid att hoppa på! Även om appliceringen av torrschampo är superenkelt, så finns det några saker du bör tänka på för att få ut det mesta av det, små tips som garanterar att varje dag blir en bra hårdag. Här är din ultimata guide till hur du använder torrschampo. 

Så applicerar du torrschampo på rätt sätt

Innan vi dyker in i det praktiska detaljerna – låt oss täcka grunderna. Batiste torrschampo är din snabblösning för att fräscha upp håret mellan tvättarna, den absorberar överflödig olja och tillför volym för att återuppliva ett trött hår. Att applicera torrschampo är superenkelt, följ bara dessa 4 steg: 

  1. Skaka! Du kanske känner till att flaskan måste skakas innan användning, men vet du varför? Det är för att de aktiva ingredienserna i produkten ska kunna jobba på absolut bästa sätt.
  2. Spraya! Håll flaskan cirka 30 centimeter från dina rötter och spraya ett jämnt lager över håret.  
  3. Massera! Massera in produkten i din hårbotten för att va helt säker på att produkten absorberats.  
  4. Borsta! Borsta till sist igenom håret för att fördela produkten jämnt över dina hårstrån.

 Voila! Omedelbart uppfräschat hår på bara några sekunder. 

3 produkter som ger dig ett drömresultat

Visste du att olika torrschampon fyller olika funktioner? Vissa ger håret mer volym, medan andra får det att lukta gott. Här är tre drömprodukter som håller vad de lovar.

Torrschampot för maximal volym

Prep Like a Pro! Använd Batiste XXL Stylist Volym som ett sista steg i stylingen, den ger en final touch eftersom den tillför volym och struktur. 

Här kan du läsa mer om produkten (länk till Lyko).

volym

Perfekt hår över natten

Vill du vakna med ett fantastiskt hår utan ansträngning? Applicera torrschampot i håret innan du går och lägger dig och du kommer att vakna med ett hår som ser nytvättat ut utan att behöva lyfta ett finger. ELLER använd Batiste Overnight Deep Cleanse som är en lugnande djuprengöring av håret som verkar medan du sover. 

Här kan du läsa mer om produkten (länk till Lyko).

batiste o

Torrschampot som får ditt hår att dofta såå gott

Batiste har ett stort utbud av olika dofter – välj en doft som matchar ditt humör! Oavsett om det är den diskreta doften av Bare eller blommiga Blush, så finns det dofter som passar alla smaker. 

Här kan du läsa mer om Batiste Bare (länk till Lyko).

bare

Med dessa enkla tips och tricks är du på god väg att bli ett torrschampo-proffs. Säg adjö till dåliga hårdagar och hej till fantastiskt hår, alla dagar i veckan. Skaka, spraya och låt magin flöda – med torrschampo är fantastiskt hår bara ett spray bort! Hitta din favoritprodukt här.