in

Quiz: Vilket torrschampo är du?

aspire brands torrschampo

ANNONS FRÅN ASPIRE BRANDS. Är du ute efter ett torrschampo som ger mycket volym och textur, eller kanske ett som ger en mer nytvättad känsla? Oavsett om du letar efter en trogen räddare i nöden eller en quick fix för ditt hår finns det garanterat något för dig. Men hur hittar man egentligen rätt i torrschampo-djungeln? Gör vårt quiz och ta reda på vilket som passar dig bäst! Mer

Quiz: Vilket torrschampo är du?

Är du på jakt efter ett nytt torrschampo? Alla Batistes torrschampon innehåller risstärkelse som suger upp överflödigt fett från hårbotten och ger rötterna ett extra lyft – men utöver det kan de olika varianterna skilja sig åt en del. Så vilket torrschampo passar dig bäst? Är du en Wonder Woman, tidsoptimist eller en self care queen?

Vilket torrschampo blev du? Läs resultatet här nedan!

Blev du Wonder Woman, self care queen eller tidsoptimisten? Vilket funktion vill du att ditt torrschampo ska fylla för dig? I resultatet nedan får du reda på vilka produkter som passar dig bäst.

Du blev Wonder Woman!

wonder woman

Grattis, du blev Wonder Woman! Du vill inte att en dålig hårdag ska stoppa dig från att rädda världen och precis som du är en räddare i nöden för andra kanske du också behöver en räddare ibland? Batiste Wonder Woman Dry Shampoo är den senaste medlemmen i Batiste-familjen och med en fruktig, blommig och frisk doft luktar ditt hår extra gott mellan tvättarna samtidigt som det ser nytvättat ut. Eftersom att du antagligen inte har tid för komplicerade hårvårdsrutiner kan vi glädja dig med att det här torrschampot går snabbt och lätt att applicera (och längre ner hittar du våra bästa tips på hur!)

Du blev tidsoptimisten!

original

Är det, av olika anledningar, svårt att på tiden att gå ihop? Kanske har du ett fullspäckat schema eller också känns det omöjligt för dig att beräkna hur lång tid olika saker kommer att ta? Vilken tur för dig att det då finns snabba lösningar på det där som då och då faller mellan stolarna! Hinner du inte tvätta håret? Då är Batiste Original Dry Shampoo, som har en uppfriskande doft med inslag av citrus, något för dig. Med den kan du snabbt fräscha upp håret för att få till en nytvättad känsla. 

Om du inte heller haft tid att färga utväxten eller om ditt hår brukar få en mer grå nyans vid användning av torrschampo, är istället Batiste Hint of Colour Dry Shampoo något för dig. Torrschampot finns i tre olika nyanser, för dig som vill ha en hint av färg samtidigt som ditt hår får en ny ren känsla.

Det är less is not more som gäller för dig!

volym

De som säger att less is more har FEL! Som den äkta partygirl du är tycker du att regeln “ju mer desto bättre” gäller i de flesta sammanhang. Kanske särskilt när det kommer till ditt hår! Här är det maximal volym som gäller, men vilket volymspray är egentligen bäst? Om du är ute efter volym och textur ska du satsa på Batiste Heavenly Volume för en maxad glamourkänsla. Om du istället behöver något som är lite mer vårdande kan Batiste XXL Volume Spray vara något för dig. Det innehåller stärkande keratin och vårdande inchiolja, samtidigt som det ger håret maximal volym. Se till att håret är torrt när du sprayar det, skaka flaskan ordentligt och spraya där du vill ha extra volym. Voila, redo för fest!

Du är en self care queen!

bare

Här har vi en riktig self care queen! Du älskar att unna dig hemmaspa, ansiktsmask och allt som hör self care till. När det kommer till torrschampon är du ute efter ett som ger den där nytvättade känslan på nolltid. Hade du kunnat hade du antagligen tvättat håret stup i kvarten, men ett mer hållbart och ekonomiskt alternativ är Batiste Bare Dry Shampoo som har en diskret doft och ger en känsla av lätt, nytvättat hår utan textur.

Du blev livsnjutaren!

grönt

Ros, vanilj, ananas, körsbär och kokos! Du fullkomligt älskar att bada i goda dofter och smaker. Här har vi en som verkligen älskar livets goda! Du älskar att äta gott, lukta gott och omge dig med fina saker. När det kommer till torrschampon är det inte bara viktigt att det ger håret en nytvättad känsla – hur det doftar är MINST lika viktigt. Vad sägs om ett som doftar tropiskt och kokos? Eller ett som doftar fruktigt och blommigt? Eller kanske ros och vanilj? Bland Batiste utbud kommer du garanterat hitta din nya älsklingsdoft. Här är våra favoritdofter ur deras sortiment!

Så använder du ett torrschampo

Det finns olika knep att ta till för att få ut så mycket som möjligt av ditt torrschampo. Visste du till exempel att torrschampo kan göra susen även i nytvättat hår? Här kommer en lite guide!

  1. Skaka flaskan väl! 
  2. Dela håret i sektioner, håll sprayflaskan på 30 centimeters avstånd och spraya mot rötterna. 
  3. Massera igenom med fingertopparna så att rötterna täcks och lyfts. 
  4. Borsta igenom håret för att avlägsna överflödiga produktrester. 
  5. Klart!
  6. Tips! Nytvättat hår kan vara svårt att styla, så spraya lite torrschampo innan styling för extra volym och stadga.

Så, vilket torrschampo blir det för dig? Du hittar både Batistes senaste nyhet Wonder Woman, torrschampon för volym och textur och en stor variation av dofter för livsnjutaren här.

Vem är din räddare i nöden? Nominera din Wonder Woman, som får chansen att vinna en årsförbrukning av Batiste Wonder Woman Dry Shampoo, här