in

6 filmer du bara måste se i jul

last
Bildkälla: Last Christmas /SF Anytime

ANNONS FRÅN SF ANYTIME. Kan du inte få nog av julfilmer? Vi listar några favoriter du kan köpa eller hyra hos SF Anytime! Mer

The Holiday

Under julen är The Holiday ett självklart val! I den här romantiska komedin bestämmer sig filmredigeraren Amanda från Los Angeles och journalisten Iris från London att byta hus med varandra över jul. Det desperata och spontana miljöombytet resulterar i en känsla av att de båda tidigare kanske har befunnit sig på fel sida av Atlanten, och snart ska deras liv förändras för all framtid.

holi

Happiest Season

I Happiest Season bestämmer sig Abby för att följa med sin flickvän Harper hem över jul – trots att hon hatar allt som har med högtiden att göra. Detta eftersom hon ser det som en  perfekt möjlighet att fria till Harper. Men planerna går inte riktigt som hon tänkt sig, när hon förstår att Harper ännu inte har kommit ut till sina föräldrar. I rollerna ser vi Kristen Stewart och Mackenzie Davis.

Love Actually

Julfilmernas julfilm! I Love Actually får vi följa flera olika parallella historier, som alla på något sätt har med kärlek att göra. En popstjärna och hans följeslagare, en premiärminister och en assistent, ett nygift par mitt i ett triangeldrama – den här filmen har verkligen ALLT. I Love Actually ser vi flera kända skådisar, som till exempel Emma Thompson, Hugh Grant, Colin Firth och Keira Knightley. Ett måste i juletid! 

Die Hard

Trött på all rom-com bland julfilmsutbudet? Då är Die Hard filmen för dig! I den befinner sig polisdetektiven John McClane alltid i någon slags kris. Under julhelgen reser han från New York till sin fru Holly i Los Angeles, för att vara med på hennes julfest. Festligheterna avbryts dock när terrorister intar skyskrapan John befinner sig i – och han är den enda som kan rädda katastrofen. 

die

Last Christmas

Vem älskar inte jul i London? I Last Christmas, som utspelar sig i julstädernas julstad, får vi följa Kate (som spelas av Game of Thrones-skådisen Emilia Clark) på hennes arbetsplats. Och det är inte vilken arbetsplats som helst! Hon jobbar nämligen som nisse i en året runt-öppen julbutik. En dag förändras hennes liv för all framtid – när hon träffar en godhjärtad man med ett mystiskt förflutet. 

Love the Coopers 

I den här julfilmen ser vi Diane Keaton, Amanda Seyfried och Olivia Wilde i rollerna! Love the Coopers utspelar sig under ett årligt julfirande där fyra generationer samlats under ett och samma tak. När några oväntade besökare dyker upp vänds allt upp och ner – men till slut infinner sig den rätta julkänslan.

lovethecoopers

Här är fler filmer du kan se hos SF Anytime:

SF anytime rabattkod

Kostnad: Vad kostar SF Anytime?

Till skillnad från andra streamingtjänster är SF Anytime ingen abonnemangstjänst, utan du betalar bara för det du tittar på. Du kan både hyra och köpa filmer och serier. Köpfilmer kostar från 59 kronor, hyrflimer från 49 kronor och ett serieavsnitt kostar från 9 kronor.

Köp- och hyrfilm hos SF Anytime – hur köper eller hyr man film?

Att hyra eller köpa film är enkelt! Först väljer du vad du vill kolla på, sedan om du vill hyra eller köpa och slutligen vilket betalsätt du vill använda. Det finns tre alternativ – Swish, betalkort eller tickets.

Hur får man en värdekod eller rabattkod? 

Lite då och då går det att hyra filmer till ett billigare pris, till exempel har Mecenat ibland studentrabatt på hyrfilm hos SF Anytime. Håll utkik och glöm inte att skriva in koden när du valt din film eller serie!

Varför ska man använda tickets?

Tickets är en smidig betalningsmetod för att hyra filmer och serier i SF Anytimes butik. När du köper tickets sparas de som ett saldo på ditt konto, och de har inget utgångsdatum. Tickets gör det även möjligt för dig som kund att betala direkt i SF Anytime-appen via era iOS- och Android-enheter. Olika serier och filmer kostar olika många tickets, och du kan köpa nya på deras hemsida. En ticket kostar 10 kronor.