in

Naila ”No make up”-make up-trenden i sommar – med EN enda produkt

ole henriksen banana bright face primer

I ANNONSSAMARBETE med Ole Henriksen. En produkt som ger dig glow, jämnar ut och vårdar huden med en enda applicering? Ja, det finns faktiskt – och den är det enda du behöver i skönhetsväg i sommar! Mer

Har du hört talas om no make up-makeup? Trenden att se osminkad ut, men ändå ha en glowig vacker hy (som ju är svårt att få till utan smink) tilltalar många, framförallt är det lätt att se fördelarna med att anamma den under sommaren. För vem orkar egentligen kladda med tjocka lager smink när det är 30 grader ute och det känns som att man ska smälta bort? Ett alternativ är såklart att skippa allt förutom solskydd, men om du inte känner dig helt bekväm med det så finns det faktiskt en produkt som ger dig allt du kan önska dig: Banana Bright Face Primer från Ole Henriksen.

Du känner säkert igen namnet ”Banana bright”, så heter nämligen en ögonkräm som Ole Henriksen lanserade förra året och som har blivit en stor favorit bland beautynördar världen över. Primern från Banana Bright-serien ger samma fina glow och jämnar ut huden, precis som ögonkrämen gör, men är anpassad för att göra jobbet i hela ansiktet.

ole henriksen banana bright primer 2

Banana Bright Face Primer är en multiprodukt som passar alla hudtyper och har fyra användningsområden:

  • Som riktigt bra bas som ger lyster och får din foundation att hålla hela dagen
  • Lystergivande produkt du kan blanda din foundation med innan applicering
  • Highlighter
  • Som enda skönhetsprodukten du behöver i ansiktet men att bara dra på primern ger den perfekta no make up-make up-effekten och du behöver egentligen inte så mycket mer.
ole henriksen banana bright primer

Men vad innehåller primern som gör den så enkel, men ändå fulländad? Svaret ligger i namnet: banana powder! Det är en produkt som i många, många år varit alla make up-artisters hemliga vapen i sminkväskan. Tack vare sina uppljusande egenskaper och lystern banana powder ger har den många användningsområden. I Ole Henriksens serie är pudret dessutom kombinerat med C-vitamin, en annan favorit i alla beautynördars badrumsskåp. Som ingrediens i hudvård är den känd för att ge jämnare hudton, mer spänst och lyster – och C-vitamin funkar dessutom utmärkt att använda på sommaren. Att vistas i solen innebär nämligen att huden riskerar att få pigmentfläckar, som uppkommer på grund av solens UV-strålar. Genom att använda hudvård med C-vitamin får du ett skydd mot uv-orsakade skador, och pigmenteringar som eventuellt uppkommer blir också mindre synliga.

Vill du boosta med extra C-vitamin? Förutom Banana Bright Eye Creme som du applicerar runt ögonen, så finns det en rad produkter med C-vitamin i Ole Henriksens Truth-serie, där bland annat det omåttligt populära Truth Serum ingår. Här är några favoriter:

ole henriksen truth
  1. En storsäljare i Truth-serien! Sminkborttagnings-servetter för sommarnätterna då du trillar hem sent, men ändå vill rengöra ansiktet. Läs mer och köp här.
  2. En gelrengöring som tar bort smuts, fett och orenheter och lämnar en uppfriskande och fräsch känsla på huden. Doftar dessutom gott av citrus! Läs mer och köp här.
  3. En kultprodukt bland serum-hyllorna. Stramar upp och ger lyster samtidigt som det jobbar anti aging. Läs mer och köp här.
  4. Dagkräm med gel-formula som ger fukt i 24 timmar och ger lyster, utan att kännas fet eller tung. Läs mer och köp här.

Är du nyfiken på fler produkter från Ole Henriksen? Kolla i de här filmerna för en riktig inspirations-boost!