in

Knepet mot mensvärk som du inte testat förut

mens
Bildkälla: Unsplash

ANNONS FÖR FLOWLIFE. Värktabletter, värmekuddar och yogaställningar – har du testat allt utan att något biter på din envisa mensvärk? Då har vi ett effektivt knep som du bara måste prova! Mer

När mensvärken är som mest intensiv och vi har tagit en smärtlindrande tablett alldeles för sent är det näst intill omöjligt att slappna av i kroppen. Oavsett om du “bara” har lindrig mensvärk eller om du lider av endometrios är det här helt klart en smärta vi helst av allt vill slippa – och om det inte går vill vi i alla fall se till att minimera den så mycket som möjligt.

Men hur? Många är knepen vi har fått genom åren: “Rör på dig!”, “Ät choklad!” och “Använd en värmekudde!” Och visst, det kanske hjälper ibland, men vad ska man göra åt den mest akuta smärtan? Som inga värmekuddar, promenader eller godisar i världen biter på? Smärtstillande tabletter fungerar oftast, men ibland behöver vi något som hjälper oss asap!

Tro oss när vi säger att vi har sökt med ljus och lykta efter något som kan lindra mensvärken på nolltid, som kräver minimal med ansträngning att använda (till skillnad från värmekuddar som vi knappast orkar värma när läget är som mest kritiskt), och som dessutom kan punktbehandla där vi har som mest ont i stunden. Och äntligen har vi hittat något som uppfyller alla våra krav!

nya1

Knepet som lindrar din mensvärk på nolltid

Tens är en välbeprövad smärtlindring som länge har använts inom vården, och som går ut på att du sätter plattor på huden som skickar en svag ström till nerverna  – och nu blir metoden allt mer poppis även utanför vårdens korridorer!

Flowlife har sedan 2016 skapat produkter för att du ska kunna leva ett aktivt liv utan begränsningar, och deras senaste lansering är just en tens-apparat. Den blockerar smärtsignaler, frisätter endorfiner, stimulerar blodcirkulationen och lindrar mensvärk på ett snabbt och effektivt sätt. Men den kan också användas för  att reducera spänningar i muskler och leder, och för att behandla muskelsmärta efter träning och långa arbetsdagar. 

En stor fördel med just den här varianten är att den kan styras från en app. Du placerar alltså Flowlifes TENS på kroppen, och sedan väljer du bland 43 olika behandlingsprogram (varav sex av dem är framtagna för att bekämpa just mensvärk!). 

nya

Så fungerar nya TENS från Flowlife

Låter det här som något du bara måste prova? Gör så här!

  1. Klicka hem TENS från Flowlife här.
  2. Installera appen och koppla den till din TENS.
  3. Placera produkten på kroppen och välj vilket behandlingsprogram du vill använda och hur länge. 

OBS! För vissa är mensvärken så envis att inte ens receptfria läkemedel hjälper. Då ska du uppsöka en läkare och be om något som fungerar!