in

Julkalender lucka 7: Rabattkod! 25 procent på Skin Generics hudvårdsprodukter

lucka7lucka12

ANNONS FÖR SKIN GENERICS. Är du i behov av lyxig hudvård till ett bra pris? Då är lucka 7 en lucka för dig! Mer

Skin Generics är ett nytt cosmeceutical varumärke i Skandinavien, utvecklat i Spanien och inspirerat av koreansk beauty. 

Skin Generics erbjuder innovativa produkter med unik formula som innehåller hög procent av aktiva komplex och texturer med inspiration från Korea.

Skönhet börjar med en frisk, levande hud och Skin Generics har en djup förståelse för de komplexa behoven som finns hos moderna individer, och har utifrån det utvecklat ett varumärke dedikerat till att leverera effektiva hudvårdslösningar av hög kvalitet.

Med rabattkoden SG25 får du just nu 25 procent på Skin Generics produkter hos Lyko. Erbjudandet gäller fram till den 25 december 2023. 

Vi vill tipsa om två av våra favoriter från märket!

  • Hyaluronic Acid Moisturising Cream 21% Active Complex 50 ml: Krämgel med 21 procent fuktgivande egenskaper. Innehåller hyaluronsyra med låg molekylvikt som tränger djupt in i huden för att ge fukt. Den innehåller även Diglycerin och Lipomoist®, där diglycerin fungerar som en skyddande film för att undvika uttorkning och öka kollagen nivåerna, och Lipomoist® eliminerar fria radikaler.
  • SPF 50+ Mixing Drops 44% Active Complex 30 ml: Solskyddsserum med en transparent textur som innehåller 44,1 procent aktiva ingredienser. Dess innovativa formula ger SPF50+-skydd tack vare en kombination av organiska UVA- och UVB-filter och aktiva komplex som skyddar huden från oxidativ skada som orsakas av solen. Du kan använda solskyddserumet som det är eller blanda ut det i din dagkräm.