in

Inbjudan till premiärvisningen av Girls – sista säsongen!

girls

Ska Hannah, Marnie, Jessa och Shoshanna äntligen kunna förverkliga sina visioner om att bli vuxna kvinnor? Eller fortsätter livet att ständigt komma i vägen? Den 13 februari är det premiär för sista säsongen av den fantastiska serien Girls, men redan den 9 februari är du välkommen till smygpremiären!

  Mer

Girls sjätte, och sista, säsong är fullspäckad med drama, kärlek och insikter, samt många återvändande gästroller och prisbelönta skådespelare. Hannah njuter av framgången som författare och får ett uppdrag som kan förändra hennes liv. Jessa och Adam ger sig in i ett projekt som visar sig bli en källa till konflikt – blir detta slutet för det nyblivna paret? Även Shoshanna ifrågasätter sin relation, till vännerna. Håller de henne tillbaka?!

artikelbild-par-girlsinbjudan-hbo-ca
Marnie, som skilt sig från Desi, kämpar för att att stå på egna ben men hindras av sitt ego från att utveckla vänskapen med Ray.

Vill du se det första avsnittet av den sista säsongen före alla andra? Vi trodde nog det. Därför bjuder vi tillsammans med HBO Nordic in till en premiärvisning den 9 februari på Biograf Sergel i Stockholm och självklart bjuder vi på popcorn, läsk och en goodiebag, så att du ska få ett så bra första avsnitt som möjligt. Allt du behöver göra är att anmäla dig i formuläret nedan.

artikelbild-surfinstruktor-girlsinbjudan-hbo-ca
I säsongens första avsnitt spelar den Golden Globe-nominerade Riz Ahmed från The Night Of, Hannahs surfinstruktör Paul-Louis.

Observera att först till kvarn gäller och att komma till bion i god tid. Insläppet börjar kl. 17:30 och avsnittet rullar igång kl. 18:00. När alla stolar är tagna är bion full.