in

Hej då julstress! Här är klapparna som räddar julen

Bodyshop_veckorevyn_dragareNY3

Är du på jakt efter julklappar utan att veta vad du ska köpa? Lugn, här är de bästa tipsen som gör gott både för hyn och miljön. Mer

Stjärnor i fönstren, nybakta pepparkakor och långa, lediga dagar. Julen är många sätt en härlig högtid, men en sak som lätt orsakar stress är julklapparna som ska inhandlas. Vad ska mamma få i år? Och vad önskar sig pappa? Han vill säkert ha något annat än finstickade strumpor. Att välja rätt julklapp är svårt. Låt den här listan inspirera dig till de bästa köpen vare sig det är mamma, bästisen eller killkompisen du vill överraska.

 

• Till den som älskar ansiktsmasker

En som ger glow, en som boostar med fukt eller en som rengör på djupet. Nu behöver du inte bestämma dig. I den här smarta förpackningen finns det sex olika ansiktsmasker – en julgåva som passar mamma, bästisen och till och med brorsan. Stor bonus är att alla ansiktsmasker i förpackningen är veganska.

Bodyshop_ansiktsmasker
Presentförpackning med hårband och sex stycken veganska ansiktsmasker, Don´t Ask Just Mask, 95 kr.

• Något för godisälskaren

Åh, en hel påse med godisdoftande produkter är perfekt för den som vill har lördag varje dag. Jutepåsen är fylld med polkagrisdoftande kroppsprodukter, allt som behövs för att hålla den vintertorra huden len och mjuk. Mums!

Bodyshop_sack_peppermint
Polkagrisdoftande kroppsskrubb, bodybutter, duschkräm och handkräm i en återanvändbar jutepåse, Festive Sack Of Peppermint Candy Cane Delights,195 kr. Tips! Använd jutepåsen som inredning, toppen att ha en blomma i.

• Makeupnördens dröm

För den som älskar att experimentera med makeupen är det här säkert köp. En cool plåtask som innehåller tre flytande läppstift i trendiga nyanser – perfekt när det är dags att variera sin look.

Bodyshop_lipkit_2
Tips! Borsta läpparna med torr tandborste, dutta sedan lite läppbalsam. På det sättet får du en bra grund och läppstiftet sitter bättre. Kit med tre matta läppstift i trendiga nyanser, Matte Lip Liquid Trio, 195 kr.

• Ansiktslyx för mannen

Du kan visst köpa skönhetsprodukter till pappa, brorsan eller killkompisen. Det gäller bara att välja en gåva de verkligen behöver. Att ta hand om huden under vinterhalvåret är extra viktigt även för män. Välj det här kittet som innehåller vegansk rengöring och fuktighetskräm, det ger en härlig start på dagen.

Bodyshop_man
Veganskt rengöringsset som ger huden ny lyster och energi, Guarana & Coffee Skin Energising kit, 250 kr.
Tänk på!
När du handlar julklappar från The Body Shop är du med och bidrar till en bättre miljö. Årets julkollektion är inspirerad av naturen. Varje köp i november och december bidrar till att skydda och återplantera skog i utsatta områden.

• Barnsligt kul till lillasyster

Fem återfuktande läppbalsam med härliga dofter av frukt och bär är en toppengåva till den yngre familjemedlemmen. De kommer i en fjärilsformad förpackning som kan användas som en rolig inredningsdetalj i barnrummet.

bodyshop_fjarilNY
En lekfull, fjärilsformad förpackning som innehåller fem återfuktande läppbalsam, Born Lippy Butterfly, 240 kr.

• För doftfantasten

Doft är personligt och det kan vara svårt att pricka rätt. Men den här tidlösa doften kan inte bli fel. En fräsch vardagsdoft med noter av mysk, rosor och jasmin passar alla – toppen som komplement till doftgarderoben.

Bodyshop_doft
Presentförpackning som innehåller eu-de-toilette, duschkräm och bodylotion i resestorlek, White Musk Collection, 375 kr.

• Till den med lite tid

Fina naglar är vardagslyx. Med den här duon finns det chans att hålla naglar och händer fräscha mellan manikyrtiderna. En snabbabsorberande handkräm som mjukgör och en nagelfil är allt som behövs när man är på språng. Årets julklapp som garanterat kommer att användas varje dag.

bodyshop_handkit
Rosendoftande, vegansk handkräm och nagelfil, British Rose Hand & Nail Set, 85 kr. Tips! Toppenkit att ha i handväskan.