in

Här är budgetmärket som finns i kändisarnas badrumsskåp

cetaphil puff

Äntligen går det att hitta en riktigt bra ansiktsrengöring och ansiktskräm för under 200 kronor – som också är en kändisfavorit! Sverige är en av de sista länderna i världen där Cetaphil lanseras. Fram tills nu har man helt enkelt fått passa på när man var utomlands – men nu är det bara att gå till apoteket. Mer

cetaphil-veckorevyn1

Vad har Olivia Wilde och Charlize Theron gemensamt förutom att de är filmstjärnor? De kan inte vara utan Cetaphils hudvårdsprodukter!

– Cetaphil är inget lyxvarumärke. Därför är det intressant att så många superkändisar spontant berättar att de använder den. Det beror nog främst på att produkterna faktiskt håller vad de lovar, säger Maria Hedström på Galderma Nordic, som marknadsför Cetaphil i Sverige.

cetaphil

 

Cetaphil är en av världens mest sålda hudvårdsserier, med milt rengörande och mjukgörande produkter för hela kroppen. Produkterna har länge rekommenderats för torr och känslig hud av hudläkare i hela världen.

– Vi har hört historier om modeller som lämnat alla sina kläder i New York för att kunna fylla resväskorna med Cetaphil. Nu kan de gå till sitt apotek istället, säger Maria Hedström.


5 saker som gör underverk för din hy – och är helt gratis!

1. När du rengör ansiktet: Massera in produkten i ansiktet med lätta rörelser och låt den verka i någon minut innan du sköljer hela ansiktet med vatten. Då blir det lättare för dig att tvätta bort smink och smuts utan at behöva gnugga.

2. Smörj in kroppen med bodylotion när huden fortfarande är fuktig efter dusch eller bad. Då är huden som mest mottaglig mot den extra fukten och din hy blir mjuk och len.

3. Många glömmer hakan och halsen de applicerar serum och kräm. Precis som ditt ansikte behöver partierna runt om extra fukt för att inte blir torra.

4. Lägg till ansiktsmassage i din rutin. Passa på att massera när du smörjer in ansiktet: Knåda lagom hårt och arbeta igenom hela ansiktet med fingertoppar och knogar. Det ökade blodflödet din hy pigg och rosig och förebygger mot rynkor.

5. Ta reda på vilken hudtyp du har: fet, torr eller normal hy  – och använd rätt produkter som passar just dig. Vill du veta mer eller hitta vilka produkter som skulle passa just din hud – läs mer här!


Cetaphil Gentle Skin Cleansercetaphil-gentle-cleanser

Vår mest kända produkt rekommenderas inte bara av filmstjärnor och fotomodeller – utan också av hudläkare. Cetaphil Gentle Skin cleanser vårdar huden samtidigt som den rengör skonsamt utan att ta bort hudens naturligt skyddande fetter och mjukgörare. Kan användas med eller utan vatten och löser effektivt upp smuts och make-up.

Cetaphil Facial Moisturizerfacial-moisturizer

Cetaphil Facial Moisturizer är en skön ansiktskräm särskilt anpassad för torr hy. Innehåller vitamin E, glycerin och mandelolja. Absorberas snabbt utan att täppa till ansiktshudens fina porer.

 

Cetaphil Facial Cleanser facial-cleanser

Löser skonsamt och effektivt upp smuts, överflödigt sebum och make-up. Produkten har en lätt löddrande formula som rengör utan att torka ut och som bibehåller hudens naturliga oljor. Passar normal, kombinerad och fet hud.

Cetaphil Daily Facial Moisturizer daily-facial-moisturizer

En lätt, icke-fet ansiktskräm som vårdar och återfuktar huden samtidigt som den skyddar huden mot solen. Ansiktskrämen låter huden andas utan att täppa igen porerna. Passar normal, kombinerad och fet hud.