in

Blankare och friskare –bästa tipset för drömhåret

glissgodkand2

HELA DEN HÄR AVDELNINGEN ÄR EN ANNONS Många av oss drömmer om ett riktigt Hollywoodhår: tjockt, blankt och friskt. Låter det ouppnåeligt? Det går faktiskt att komma en bra bit på vägen till drömhåret på egen hand om du har en bra fön, bra borste och framför allt, rätt produkter. Vårt bästa tips för hur […] Mer

HELA DEN HÄR AVDELNINGEN ÄR EN ANNONS

Många av oss drömmer om ett riktigt Hollywoodhår: tjockt, blankt och friskt. Låter det ouppnåeligt? Det går faktiskt att komma en bra bit på vägen till drömhåret på egen hand om du har en bra fön, bra borste och framför allt, rätt produkter.

Vårt bästa tips för hur du får till rätta glansen på håret – se till att ge det gott om kärlek och omvårdnad. Gliss nya oljor vårdar håret innan du tvättar, fungerar som en intensiv inpackning, är bra att använda innan du reder ut det nytvättade håret och är toppen att avsluta stylingen med.

glissstartdv

Vilken olja är då rätt för dig? Har du ljust, tunt och lätt hår passar Schwarzkopf Gliss Million Gloss Crystal Oil extra bra, den är nämligen helt transparent. Oljan är också lämplig för dig som har skadat hår, eftersom den reparerar och återställer hårstråets naturliga glans tack vare formulan Gloss Elixir. 

Är ditt hår matt och livlöst, eller behöver du värmeskydd när du stylar håret?  Då ska du testa Schwarzkopf Gliss 6 Miracles Oil Essence. Håret blir extra mjukt samtidigt som oljan motverkar både frissighet, sprödhet och kluvna toppar. Trots att oljan kan uträtta så mycket tynger den ändå inte ner håret, utan Gliss 6 Miracles Oil Essence är lämplig för alla hårtyper.

Största möjliga glans och friskhet i håret får du förstås om du använder rätt schampoo, balsam och inpackning – är du osäker på vad som är rätt för just ditt hår kan du läsa mer på vår hemsida.

glissannonsny

glisslogo