in

Från soluppgång till solnedgång – 7 smycken du måste ha

pilgrim

ANNONS FRÅN PILGRIM. Oavsett om du är på jakt efter ett klassiskt smycke att bära livet ut, eller en trendig accessoar, så kommer du att hitta det du söker hos Pilgrim. Ett företag som i 40 år har kombinerat hjärta och hantverk för att skapa smycken med det lilla extra.
Mer

Lata morgnar, långa bad, oändliga nätter – men också trängsel under ett litet paraply, en himmel som lyses upp av en blixt och tjocka tröjor när solen går ner. Allt det där får plats i en sommar. Och så, det där lilla extra. Ett smycke som får dig att känna dig som din bästa version av dig själv, som lyfter varje outfit och känns som en given del av dig. I 40 år har Pilgrim lagt ner sitt hjärta och själ i att skapa smycken och accessoarer som betyder något, där skandinavisk design står i fokus men där både tidlösa och moderna snitt får samsas. 

I sommar gäller det att plocka fram vackra kedjor, klassiska pärlor, solglasögon som sitter bra på riktigt och tunna ringar att stapla på varandra. Här är 7 favoriter som är både tidlösa och tidsenliga på en och samma gång.

1. Hello hoops

Det finns få saker som slår ett par guldiga hoops. Avslappnad och lyxigt på samma gång! Läs mer och köp här

01 Weekly review x Pilgrim Juli August 2023

2. Summer shades 

Klassiska eller trendiga, små eller stora, svarta, bruna eller kanske rosa? Ett par riktigt snygga och sköna solglasögon är väl egentligen sommarens viktigaste inköp. Läs mer och köp här.

02 Weekly review x Pilgrim Juli August 2023

3. Stack your rings 

Säg något finare än ett gäng ringar staplade på och bredvid varandra. Läs mer och köp här

03 Weekly review x Pilgrim Juli August 2023

4. Casual colours

Ett kort halsband i färg kan verkligen lyfta en hel outfit. Läs mer och köp här.

04 Weekly review x Pilgrim Juli August 2023

5. Delicate details

Tidlösa, pärlprydda smycken som du kan plocka fram år efter år, men som ändå alltid är helt rätt i tiden. Läs mer och köp här.

05 Weekly review x Pilgrim Juli August 2023

6. Golden goodies 

Lagom chunky kedjor, passar både på jobbet och till festen. Läs mer och köp här

06 Weekly review x Pilgrim Juli August 2023

7.  Sights of silver

Guld i all ära, men få saker slår ett riktigt fint silversmycke. Läs mer och köp här

07 Weekly review x Pilgrim Juli August 2023

Vill du klämma och känna? 

I höst öppnar Pilgrim sin första butik i Stockholm, inne i Gallerian. Från den 25 augusti kan du ta en stund för dig själv, titta på och prova ut smycken och drömma dig bort till helgens äventyr, första dagen på nya jobbet eller den där pirriga känslan när din dejt frågar om ni inte ska ta ett glas till?

Hållbarhet på riktigt – inte bara som trend 

Det finns ingen quick fix när det gäller klimatet, och ofta står konsumtion i direkt kontrast till det som är miljövänligt och hållbart. Men det finns företag som faktiskt tar ansvar, och som är villiga att syna sig själva i kampen för en grönare framtid. Pilgrim är ett av dem. 

I år är mer än 60 procent av alla produkter som Pilgrim producerar tillverkade av minst 75 procent återvunnet material. Desssutom är förpackningarna bortplockade och nästan alla solglasögon tillverkas av återvunnen plast.  Alla insatser räknas, stora som små – och Pilgrim har gjort det till ett av sina absoluta krav att utmana sig själva och våga tänka om.