in

Det ska du jobba med – baserat på ditt stjärntecken

123
Bildkälla: Unsplash

ANNONS FÖR MANPOWER. Butikssäljare, administratör eller teamleader? Det är inte helt lätt att hitta rätt i jobbdjungeln och veta vad som passar en – därför har vi tagit hjälp av astrologi för att guida dig rätt. Här är jobben som passar dig baserat på ditt stjärntecken! Mer

Vilket stjärntecken du tillhör kan faktiskt säga mer om dig än vad du tror. Är du en eldig vädur behöver du ett högt tempo och variation, medan en grundad oxe behöver stabilitet, rutiner och trygghet. Alla stjärntecken är indelade i fyra element – eld, luft, jord och vatten – och samtliga har olika egenskaper som passar för olika arbetsplatser. Vilket element tillhör du, och vad ska du jobba med? Vi har svaret!

Det här elementet tillhör ditt stjärntecken:

  • Eld: lejonet, väduren och skytten
  • Luft: tvillingarna, vågen och vattumannen
  • Jord: jungfrun, oxen och stenbocken
  • Vatten: skorpionen, fiskarna och kräftan

Eld: 

Eldtecken är handlingskraftiga, har en stark drivkraft och mycket energi. De har ofta ett stort självförtroende och gillar att vara där saker händer. Eldtecken är också exceptionellt bra på att möta andra människor – och är därtill väldigt sociala. Detta innebär att de passar att arbeta som receptionister, kundtjänstmedarbetare och butikssäljare. På dessa arbetsplatser får eldtecken en möjlighet att skina med sina sociala förmågor och utåtriktade personligheter. 

Här hittar du jobben som passar ett eldtecken.

shop
Bildkälla: Unsplash

Luft: 

Lufttecken är intellektuella personer som njuter av att lära sig nya saker. De är flexibla och kan snabbt anpassa sig till olika arbetsuppgifter. Ett jobb som lagerarbetare passar perfekt, eftersom lufttecken gillar att arbeta målinriktat och flexibelt. Eller varför inte bli lastbilschaufför, där man dagligen får utforska nya platser? Lufttecken är även bra handläggare, där de kan dela med sig av sina kreativa idéer, göra bedömningar och fatta beslut.

Här hittar du jobben som passar ett lufttecken.

Jord: 

Jordtecken älskar trygghet, rutiner och stabilitet. De är praktiska, förnuftiga och noggranna i allt de tar för sig. De brukar älska att skapa, bygga, plantera eller göra andra saker där man jobbar med händerna. Jordtecken gör gärna saker i sin egen takt och i lugn och ro, därför passar de perfekt som montörer, svetsare och operatörer där de får uttrycka sin kreativitet genom praktiska uppgifter. Men jordtecken passar också bra som kundvärdar eller administratörer, där de får ta sig an ett problem och noggrant lösa det steg för steg.

Här hittar du jobben som passar ett jordtecken.

Vatten:

Vattentecken utmärker sig som de mest empatiska och känsliga bland alla elementen. De har en naturlig förståelse för andras problem, vilket gör att de även kan erbjuda lösningar på dem. Därför passar vattentecken perfekt i roller där de får göra just det! Till exempel som teamleader, där de får planera och strukturera arbetet – samtidigt som de coachar och motiverar sina kollegor. De passar också bra som kommunikatörer, där de får hjälpa till att förmedla ett företags budskap och varumärke.

Här hittar du jobben som passar ett vattentecken.

På jakt efter ett extrajobb eller ett heltidsjobb? Hos Manpower kan du söka lediga tjänster i hela Sverige.

Du hittar alla extrajobb här.

Du hittar du alla lediga tjänster.