in

Därför ska du välja Salistick – världens första salivbaserade graviditetstest

addeira
Bildkälla: Freepik och Addeira

ANNONS FRÅN ADDEIRA. Går du i graviditetstankar? Eller misstänker du att du är gravid? Nu är det smidigare än någonsin att få ett svar! Mer

Säg hejdå till krångliga graviditetstest! Du vet väl att det finns en ny variant, som du kan ta när som helst på dygnet, som är precis lika tillförlitligt som traditionella tester – och där du dessutom slipper kissa på en sticka? Salistick är världens första salivbaserade graviditetstest, som genom att mäta hCG-hormonerna i ditt saliv (som produceras när du är gravid), ger dig ett snabbt och säkert svar. Här är fyra anledningar till varför du aldrig borde köpa ett annat graviditetstest ever again!

1. Du kan dela ögonblicket med din partner

Den här metoden gör det mycket lättare att dela upplevelsen med din partner, vän eller en familjemedlem! Istället för att på egen hand testa ditt urin tidigt på morgonen, kan du var som helst testa ditt saliv i sällskap av någon annan. Det är en fin stund att dela för dig som hoppas på ett positivt resultat, och om du istället hoppas på ett negativt är det skönt att slippa vara själv. 

nyy

2. Du kan ta testet när som helst

Det kan kännas i princip omöjligt att ta ett urinbaserat test på morgonen. Stress och press kan verkligen försvåra processen! Med Salistick slipper du allt sånt. Graviditetstestet kan tas precis när som helst under dagen, och det är faktiskt mycket lättare att ta ett prov från ditt saliv än vad det är att kissa på en sticka.

3. Du kan köpa det på alla apotek

Nu finns Salistick på alla apotek! Du kan såklart även handla det på nätet, men om du behöver ett test snabbt kan du numera springa ner till ett apotek nära dig och hitta det bland hyllorna. Även om den här metoden är hyfsat ny är det inte så konstigt att apoteken varit snabba på bollen, med tanke på hur smidigt och säkert testet är. 

4. Du får ett tillförlitligt svar

Nu till det allra viktigaste! Med Salistick kan du ta testet redan dagen efter utebliven mens. Det har en tillförlitlighet på över 96 procent, vilket betyder att det här graviditetstestet är i det allra säkraste laget. Smidigare, säkrare och enklare än såhär blir det inte!

nyy