in

Bo utomlands som au pair – här är 8 anledningar till varför du borde åka!

cultural care artikelbild artikel3

Att åka till USA som au pair med Cultural Care i ett år ger upplevelser för livet. När du kommer hem har du garanterat utvecklats som person med ett gäng nya erfarenheter. Här är några anledningar varför du borde åka. Mer

1. Du utvecklas som person.
Att lämna hem, familj och vänner för något helt nytt och annorlunda gör att du utvecklas och mognar som person. Du kommer garanterat upptäcka nya sidor hos dig själv och bli mer mogen, självsäker och erfaren.

2. Du får en ny familj

cultural_care_bild_artikel3
Du blir en del av en helt ny familj och relationen med barnen kommer vara något alldeles extra. Barnen kommer se dig som en otroligt viktig och betydelsefull person i deras liv.

3. Vänner för livet
Du kommer träffa nya vänner från hela världen och vissa kanske till och med blir nära vänner för livet.  och många har träffat vänner för livet.

4. Möjlighet att resa och se USA

au_pair_culturalcare1
Många reser och upplever USA tillsammans med andra au pairer, med sin värdfamilj och ensamma. Det är en chans att se USA på ”riktigt”.

5. Du får nya perspektiv
Att resa till en helt ny kultur, bo med människor du aldrig förr mött och lära känna vänner med olika bakgrund ger dig nya perspektiv.

6. Du blir bättre på engelskan
Att kunna prata och skriva engelska blir allt viktigare. Ett helt år i ett nytt land med ett nytt språk kommer garanterat ge dig värdefulla kunskaper. Dessutom får du chansen att läsa kurser på ett amerikanskt college eller universitet.

7. Ingen dag är den andra lik

cultural_care6_artikel3
Du får ta del av nya traditioner och sätt att leva.

8. Du får minnen för livet
Efter året i USA kommer du ha minnen för livet. Du har en bra grund för din engelska, nya vänner, besökt nya spännande platser, fått en ny familj och dessutom utvecklats som person och mognat.

Så blir du aupair med Cultural Care
Som au pair med Cultural Care blir du en del av en noggrant utvald amerikansk familj, och tar hand om deras barn medan du upptäcker ”det riktiga” USA.

Passar alla mellan 18-26 år och som har minst 200 timmars barnerfarenhet. Ansök här!

Fakta om Cultural Care
Med Cultural Care Au Pair reser du med den största au pair-förmedlingen i världen. Över 85 000 au pairer har sedan starten 1989 rest med oss. Vårt mål är att ge dig bästa tänkbara stöd både innan och under tiden i USA.

Syftet är att du som au pair ska hitta bästa möjliga värdfamilj i USA. Med tillgång till fler värdfamiljer än någon annan au pair-organisation ger vi dig möjligheten att hitta din perfekta ”match”!

Läs mer om Cultural Care här