in

Bikinis för sommaren 2023: Hitta den perfekta passformen för dig

hunkemöller1

ANNONS FRÅN HUNKEMÖLLER. Aprilvädret får oss att om möjligt längta ännu mer efter sol och värme, så fram tills dess att det är dags för strandutflykter och poolpartyn glädjer vi oss åt att kolla in några av säsongens trendigaste badkläder för att komma i soligt humör. Vi listar några populära bikinimodeller från Hunkemöller – och tipsar om hur du kan hitta den perfekta bikinin för dig! Mer

Hunkemöllers mest populära bikinimodeller

Oavsett om du föredrar en minimal bikini, en klassisk och elegant bikini eller något mer vågat som en cut-out bikini, så har vi precis vad du behöver. Se några av Hunkemöllers trendiga och stilsäkra modeller nedan och låt dig inspireras.

1. Triangelbikini

Klassiskt möter bekvämt! Med justerbara band runt nacken och ryggen kan du anpassa den precis så som du önskar. Den här bikinin ger dig den perfekta balansen mellan tidlöshet och funktionalitet – perfekt för en dag på stranden, vid poolen, eller strandklubben. 

hunke1

Klicka här för att komma direkt till produkten (länk till Hunkemöller).

2. Bandeau-bikini

Minimala tanlines, maximalt stöd! Denna bikinitopp är perfekt för dig som vill undvika tanlines utan att äventyra stöd och bekvämlighet. Med både bygel och vadderade kupor ger denna topp en fantastisk passform, medan den axelbandslösa designen lovar dig en bekymmersfri dag i solen.

hunkebikini

Klicka här för att komma direkt till bikinin (länk till Hunkemöller).

3. Brazilian

Mer sol, mindre tyg! Den här modellen passar perfekt för dig som inte vill ha några ojämna bikinilinjer, och har därmed minimalt med täckning.

hunkebikini2

Klicka här för att komma direkt till produkten (länk till Hunkemöller).

4. Rio

Söker du efter en bikini med mer täckning? Dessa bikinitrosor har breda band som sitter bekvämt på höfterna och täcker mer av rumpan. Perfekt för dig som vill känna dig bekväm på stranden utan att behöva oroa dig för att visa för mycket.

bikini

Klicka här för att komma direkt till produkten (länk till Hunkemöller).

5. Högmidjade bikinitrosor

Få badkläder uppfyller alla dina behov så bra som en högmidjad bikini. Denna retroinspirerade favorit ger dig en smickrande siluett och känns både modern och tidlös på samma gång.

bikini2

Klicka här för att komma direkt till produkten (länk till Hunkemöller).

Tips för att hitta den perfekta passformen

När du letar efter din perfekta bikini är det viktigt att prova olika storlekar och stilar för att hitta den som passar bäst. Kom ihåg att storlekar kan variera mellan olika märken och modeller. Hunkemöller har bikinis från XXS till XXL, och plus size bikinis i upp till storlek 90H, så du är garanterad att hitta någon som passar dig perfekt både smak- och storleksmässigt!

Men att hitta rätt storlek är bara en del av ekvationen. För att verkligen känna dig självsäker på stranden är det viktigt att välja en baddräkt eller bikini som framhäver dina favoritdelar av kroppen. Vill du framhäva dina ben? Det perfekta valet är en bikinitrosa med hög midja eller benskärning. Vill du framhäva din midja? Då är lösningen en högmidjad underdel med detalj i midjan, som en knut eller drapering.

Om du har stora bröst är det viktigt att du får ordentligt stöd. Välj en baddräkt eller bikini med bygel och vadderade kupor för extra stöd. En bygel ger extra stöd och vadderade kupor likaså. Ett annat alternativ är att leta efter en baddräkt med justerbara band och remmar vilket ger dig möjlighet att anpassa stödet och passformen efter dina behov.