in

BestSecret, ett modeparadis endast för inbjudna – tävla om 5000 kronor i presentkort

Visst blir shopping lite bättre när du kan köpa designerplagg till mellan 20 och 80 procents lägre pris? Nu har du chansen att bli medlem hos BestSecret och även tävla om ett presentkort på 5000 kronor att handla för. Här tipsar Veckorevyns moderedaktör Jennifer Hedlund om sina sommarfavoriter. Mer

Hos BestSecret kan du hitta designermärken som Balenciaga, Prada, Dior, Calvin Klein Burberry och Pucci. Dessvärre kan inte ett modeparadis av detta slag vara öppet för alla. Du måste vara medlem hos BestSecret för att kunna shoppa och antalet medlemmar är begränsat i varje land. För att bli medlem måste du erhålla en en inbjudan av en redan befintlig medlem.

Naturligtvis är Veckorevyn redan en medlemspartner och har nu möjlighet att erbjuda dig ett medlemskap där du även får 200 kronor att handla för som välkomstpresent. Dessutom har du chansen att vinna ett presentkort att handla för som en extra bonus.

Registrera dig här för att shoppa Jennifer Hedlunds sommarfavoriter och en massa andra designerplagg till bra priser. Här kan du tävla om 5000 kronor i presentkort att handla för.

Jennifer Hedlunds sommarfavoriter

utkast_veckorevyn_klader_ny1

1. Jeansjacka, Cheap Monday  2. Skärp, G-Star 3. Jeans, Mother 4.Skjortblus, Vila 5. Loafer, Lottusse