in

Behöver ditt sexliv en boost? Här är 5 tips!

sinful dragarbild
Bildkälla: Sharon McCutcheon / Unsplash

ANNONS FRÅN SINFUL. Erotiska spel, sexleksaker och eller något annat för att komma i rätt stämning? Här kommer fem tips till dig som vill ge ditt sexliv en liten skjuts. Mer

Behöver ditt sexliv lite ny inspiration? Oavsett om du letar efter något till dig själv eller till dig och din partner har Sinful allt du kan tänkas vilja ha och behöva. Här är fem favoriter som du kan hitta i butik just nu. 

10 Day Love Challenge

sinful 1

Du kanske har hört talas om Sinfuls julkalender, med hela 24 produkter som du kan använda tillsammans med din partner. 10 Day Love Challenge innehåller inte fullt så många sexleksaker, men i övrigt är konceptet samma. Boxen har ett stort och varierat utbud av produkter som ger dig och din sexpartner många möjligheter att experimentera och utforska varandra i timmar framöver. Det är helt upp till er om ni vill dra ut på spänningen och bara öppna en lucka per dag, eller om ni vill öppna alla på en gång. Läs mer och köp här.

Monogamy – ett erotiskt spel för dig och din sexpartner

sinful 2

Monogamy är det perfekta sexspelet om du och din partner vill hitta nya sätt att utforska varandra på. Brädspelet, som involverar en tärning och flera spelkort, fungerar som vilket annat spel som helst. Spelet har tre olika intensitetsnivåer, beroende på vilket humör ni är på. Det går också att öka nivå längs med spelet gång! Monogamy är den perfekta gåvan till dig och din sexpartner och innehåller massor av överraskningar på vägen. Läs mer och köp här.

Sex Toy Starter Kit för dig som är nybörjare på sexleksaker

sinful 3

Känner du dig nyfiken på sexleksar men osäker på var och hur du ska börja? Då är Sinful Sex Toy Starter Kit något för dig! Boxen innehåller sex olika produkter som ger dig ett smakprov på lite av varje, som till exempel en bullet- och dildovibrator. Och som tur är en instruktionsbok för dig som känner dig lite lost i sexleksaksdjungeln! Läs mer och köp här.

Lufttrycksvibrator att använda själv eller tillsammans med en partner

Produkterna ovan kanske främst vänder sig till par, men det finns såklart en hel del sexleksaker som fungerar lika bra att använda på egen hand. Här är två favoriter!

Satisfyer Pro 2 Next Generation Lufttrycksvibrator

sinful 4

Lufttrycksvibratorn Satisfyer Pro 2 är omåttligt populär, och det är inte svårt att förstå varför! Till skillnad från en vanlig vibrator skapar den ett lufttryck som fokuseras runt klitoris och som beskrivits som så nära oralsex man kan komma med hjälp av en sexleksak. Med den här är det möjligt att bygga upp den en intensiva orgasmen efter den andra. Läs mer och köp här

Lufttrycksvibrator med tillhörande app

sinful 5

Satisfyer Curvy 2+ har samma lufttrycksteknologi men med en twist, nämligen en tillhörande app som du kan använda tillsammans med någon. Läs mer och köp här.