in

Åk till USA som au pair – 5 tjejer berättar!

ny header cultural care

Att arbeta ett år som au pair i USA kan göra mycket för din professionella och personliga utveckling. Du lär dig stå på egna ben, vågar göra saker du inte trodde var möjligt, växer som person och får med dig ett gäng nya erfarenheter när du kommer hem igen. Mer

cultural_care6

Som au pair med Cultural Care bor du med en värdfamilj och blir en viktig del i deras liv. Många vittnar om att den djupa relationen med barnen och familjen är något som består även efter att du har åkt hem. Dessutom får du chansen att studera på ett amerikanskt collage och lär känna USA på nära håll.

Om du är mellan 18 till 26 år och har erfarenhet av att ta hand om barn är au pair kanske något för dig. Du får:

  • Leva med en värdfamilj och viktigast av allt, göra skillnad i barnens liv
  • Resa i USA
  • Läsa på ett amerikanskt college
  • Lära känna en ny kultur
  • Nya vänner för livet
  • Utveckla din engelska
  • Utvecklas som person och professionellt

Sagt av 5 au pairer:

tove_meyer

”Det känns som att jag lämnade Sverige som en ung tjej och kom hem som en vuxen person. Jag fick bättre självförtroende och kände att jag kunde klara nästan vilken utmaning som helst efteråt.”
Tove Meyer, au pair i Chicago, 2002-2003

pernilla_undsjo_04_digital

”Mitt liv är mycket rikare som ett resultat av att jag var au pair. Jag har rest till platser som jag annars inte hade gjort. Jag har familj och kontakter över hela världen och jag blev mycket mer självsäker och fick tron på att ingenting är omöjligt.”
Pernilla Undsjö, au pair i Delaware, 2005

johanna_norberg_digital

”Att vara au pair var ett äventyr som jag fortfarande pratar om, nio år senare. Jag blev en mer ”just do it” person, och jag är inte rädd för utmaningar eftersom jag vet att resultatet är mer givande.”
Johanna Norberg, au pair i Kalifornien, 2007

ida_linden_digital

”Att åka iväg som au pair som 18-åring fick mig att stå på egna ben och göra mer saker för mig själv. Innan jag åkte hade jag en idé om vad jag ville göra i framtiden men kände ändå en stark längtan efter att upptäcka nya saker innan jag gick tillbaka till skolan. Mitt år som au pair fick mig att känna mig redo för nästa fas av mitt liv.”
Ida Linden, au pair i Boston, 2006

elin_olofsson_digital

”Det var definitivt det bästa året i mitt liv. Jag mötte så många underbara människor, fick lära känna en ny kultur, utvecklade min engelska och bodde med en härlig familj i Washington, DC. När jag kom hem från USA satte jag upp ett mål för mig själv och just nu tar jag ett steg i taget för att ta mig dit.”
Elin Olofsson, au pair i Washington, DC, 2010

Om Cultural Care

Med Cultural Care Au Pair reser du med den största au pair-förmedlingen i världen. Över 115 000 au pairer har sedan starten 1989 rest med oss. Vårt mål är att ge dig bästa tänkbara stöd både innan och under tiden i USA.

Syftet är att du som au pair ska hitta bästa möjliga värdfamilj i USA. Med tillgång till fler värdfamiljer än någon annan au pair-organisation ger vi dig möjligheten att hitta din perfekta ”match”! Läs mer om hur du ansöker här