in

8 beautyfavoriter att skriva på din önskelista

ny

ANNONS FÖR BATISTE, TANGLE TEEZER, REAL TECHNIQUES OCH MASQUEBAR. Julen närmar sig med stormsteg, och kanske behöver du lite tips på vad du kan skriva på din önskelista i år? Vi har samlat några beautyfavoriter som alltid är ett säkert kort – att önska sig själv eller lägga under granen till någon du gillar.
Mer

koplankar

Fuktgivande ansiktsmasker, lyxiga hårvårdsprodukter och sminkverktyg som ger maximalt glow. Det finns en hel del saker i beautyhyllorna som vi är för snåla för att köpa till oss själva – och som därför passar utmärkt att önska oss i julklapp! Här kommer 11 förslag (som såklart passar precis lika bra att köpa till någon annan).

1. MasqueBar Naturals Green Tea Sheet Mask

Du har hört det förut men det tåls att upprepas – grunden till ett bra glow och en hy med mycket lyster stavas hudvård. Oavsett om du är en beautynörd eller inte är en lyxig ansiktsmask alltid en bra present att önska sig. Green Tea Sheet Mask från MasqueBar är en naturlig mask som är gjord på extrakt från grönt te och som ska ge huden nytt liv. Dessutom är både själva masken och förpackningen biologiskt nedbrytbara – plus att det är en bra budgetjulklapp att ge bort till någon du tycker om!

Här kan du läsa mer om produkten (länk till Åhléns). 

green tea

Klicka här för att komma direkt till MasqueBar Naturals Green Tea Sheet Mask, som kostar 79 kronor (länk till Åhléns). 

2. MasqueBar Naturals Banana Sheet Mask

Är du istället ute efter en ansiktsmask som återfuktar huden och ger glow är det den här masken du ska skriva upp på önskelistan! Banana Sheet Mask från MasqueBar är precis som namnet avslöjar gjord på bananextrakt, som ger huden en fuktboost så att den blir mjuk och smidig i det torra vintervädret. 

Här kan du läsa mer om produkten (länk till Kicks).

banan

Klicka här för att komma direkt till MasqueBar Naturals Banana Sheet Mask, som kostar 79 kronor (länk till Kicks). 

3. Real Techniques Au Naturel Complete Brush Kit

Smink är såklart en annan genväg till att maximera hudens lyster. Visste du att rätt appliceringsverktyg gör att du får ut det absolut mesta av din sminkprodukt? Vilket i sin tur gör att det verkar på rätt sätt och ger dig det där glowet som många produkter lovar. Om du tillhör en av dem som applicerar foundation, concealer och highlighter med händerna för att du tänker att sminkborstar är en onödig investering är det här en perfekt julklapp att önska sig. 

Och om du bara ska önska dig ett set med sminkborstar är det här från Real Techniques ett bra val. Det innehåller sminkborstar för allt från primer till ögonskugga och vi garanterar dig att du aldrig kommer vilja applicera ditt smink på något annat sätt igen! Tar du hand om dina borstar på rätt sätt håller de sig dessutom fina hur länge som helst.

Här kan du läsa mer om produkten (länk till Bangerhead). 

rt natural

Klicka här för att komma direkt till Real Techniques Au Naturel Complete Brush Kit, som kostar 429 kronor (länk till Bangerhead).

4. Real Techniques Cryo Sculpt Facial Roller

En skinroller sägs minska puffighet i ansiktet, dra ihop porerna och släta ut fina linjer. Det bästa sättet att ta reda på om det stämmer är att testa själv, men något vi alla fall vet med säkerhet att få hudvårdsverktyg har varit lika populära som skinrollern de senaste åren (och populariteten ser inte direkt ut att minska!). Cryo Sculpt Facial Roller från Real Techniques är dessutom ett perfekt verktyg för dig som vill få in en ansiktsmassage i din hudvårdsrutin lite då och då. 

Här kan du läsa mer om produkten (länk till Lyko).

rt roller

Klicka här för att komma direkt till Real Techniques Cryo Sculpt Facial Roller, som kostar 239 kronor (länk till Lyko). 

5. Batiste Overnight Deep Cleanse

Men det är inte bara huden som behöver lite extra omvårdnad på vintern. Att håret blir torrt om vi tvättar det för mycket känner du säkert redan till, och kanske blir det extra tydligt i den kalla vinterluften. Här är torrschampot din bästa vän! Genom att spraya Batiste Overnight Deep Cleanse i håret på kvällen, får det en liten makeover under natten så att du vaknar med känslan av nytvättat hår. Som en bonus sparar du dessutom massor av tid på att tvätta håret!

Här kan du läsa mer om produkten (länk till Kicks).

batiste overnight

Klicka här för att komma direkt till Batiste Overnight Deep Cleanse, som kostar 79 kronor (länk till Kicks). 

6. Batiste Heavenly Volume

Upp med handen alla vi som har stripigt och livlöst hår på vintern! Vi vet inte vad det är, men det är som att allt lägger sig platt så fort det blir minusgrader. För att ge ditt hår en liten boost, nytt liv och mycket volym rekommenderar vi torrschampot Batiste Heavenly Volume. Detta är en storfavorit året om och därför en julklapp som du kan njuta av länge!

Här kan du läsa mer om produkten (länk till Kicks). 

volum 1

Klicka här för att komma direkt till Batiste Heavenly Volume, som kostar 74,90 kronor (länk till Kicks). 

7. Tangle Teezer Wet Detangler Green Jungle

Ja, det är faktiskt skillnad på borstar och borstar. En riktigt bra borste sliter inte på håret, utan får det att se glansigt, friskt och glowigt ut. Men är du som vi är det här en typisk sak som vi aldrig unnar oss själva, utan vi nöjer oss med en halvbra för en billigare peng. Önska dig en Tangle Teezer Wet Detangler i en julig grön färg, eller köp till någon du tycker extra mycket om! Den här borsten har dessutom taggar i olika längder, vilket gör att den kan användas i blött hår utan att slita på håret. 

Här kan du läsa mer om produkten (länk till H&M).

tt wet grön

Klicka här för att komma direk till Tangle Teezer Wet Detangler Green Jungle, som kostar 189 kronor (länk till H&M). 

8. Tangle Teezer Compact Styler Green Jungle

Är du en sån som gillar att borsta håret ofta är istället Tangle Teezer Compact Styler Green Jungle en perfekt klapp att önska sig. Eftersom den har ett smart lock kan du ta med den överallt utan att taggarna skadas. Det här är också en perfekt present till en vän som alltid är på språng.

Här kan du läsa mer om produkten (länk till Åhléns).

tt compact

Klicka här för att komma direk till Tangle Teezer Compact Styler Green Jungle, som kostar 229 kronor (länk till Åhléns).