in

7 beautymåsten till festivalsommaren

festival
Bildkälla: Freepik

ANNONS FRÅN ASPIRE BRANDS. Sena festivalnätter, varma dagar på stranden och mysiga resor till nya platser. Den bästa tiden på året ligger framför oss, men vilka beautyprodukter ska man pria i resväskan egentligen? Vi listar några perfekta köp! Mer

När vi packar sommarens festivalväska vill vi få plats med så mycket som möjligt i vår lilla necessär. Vi scannar av butikshyllorna efter saker i travel size, beautymåsten som kan agera räddare i nöden och produkter som på nolltid kan utföra närmast mirakel. 

Vi har gjort jobbet åt er – här är sju produkter som räddar din festivalsommar!

1. Torrschampo i miniformat från Batiste

Alla torrschampon borde komma i det här miniformatet! Den här produkten tar nästan ingen plats i din res- eller handväska, men med bara ett par sprut ger den dig känslan av nytvättat hår. Att tvätta håret på festival kan vara krångligt, men framför allt är det inget man vill slösa tid på! Batiste torrschampo i travel size är därför ett måste.

Här kan du läsa mer om produkten (länk till H&M).

ny batiste

2. Sminkborstar i travel size från Real Techniques

I den bästa av världar hade vi gärna tagit med oss alla våra sminkborstar på sommarens resor och festivaler, men det funkar faktiskt inte i praktiken. I stället prioriterar vi de två absolut viktigaste som här kommer i smart reseförpackning.

Här kan du läsa mer om produkten (länk till H&M).

rt1

3. Miniborste från Tangle Teezer

Tangle Teezer Ultimate Detangler är omåttligt populär och det är inte svårt att förstå varför! Den här miniversionen av borsten tar minimalt med plats i resväskan och reder ut ditt trassliga festival på ett skonsamt sätt.

Här kan du läsa mer om produkten (länk till Lyko).

tangle

4. En quick fix för finnar

Ibland kommer finnarna helt utan förvarning, ofta stannar de i dagar och alltid känner vi ett starkt behov att klämma dem. Men vi vet en produkt som kan utföra mirakel, nämligen Mighty Patch Invisible. Ett tunt, tunt plåster som knappt syns på huden, men som minskar finnens synlighet på bara några timmar.

Här kan du läsa mer om produkten (länk till Lyko).

ny mighty

5. Ett lyxigt skydd mot solen

Om bara en produkt ska få ta lite mer plats i resenecessären så är det den här! Det här hudvårdande serumet från Skin Generics innehåller SPF 50+, och kan användas direkt på huden eller mixas med din dagkräm. Att skydda sig mot solen är superviktigt – speciellt när du spenderar dagarna ute i festivalvimlet. 

Här kan du läsa mer om produkten (länk till Åhléns).

spf 1

6. Fransarna som gör dig extra festivalfin

När du vill göra dig lite extra festivalfin är dessa lösögonfransar ett måste! Du kan antingen applicera ett fåtal fransar eller maxa längs med hela fransraden beroende på vilken look du är ute efter. En glow up på nolltid!

Här kan du läsa mer om produkten (länk till Kicks).

ny eeye

 

7. Ett personligt (och skönt!) hårband som lyfter din festivalstil

Dekorera med blommor, glitter eller extra allt – bara fantasin sätter gränser! Det här hårbandet kan du pynta precis hur du vill så det passar just din personliga festivalstil. Och bäst av allt: den innovativa spiralformen minimerar tryckpunkterna på huvudet, vilket betyder att du slipper obehagskänslorna som de flesta andra hårband och diadem ger.

Här kan du läsa mer om produkten (länk till Lyko).

image
ny hair