in

5 sätt att få Hawaii-feeling i vintermörkret

maui jim

Nu vänder det! Vi går mot ljusare tider. Här är tipsen på hur du lockar fram lite Hawaii-känsla i vinterrusket. Hang loose! Mer

D

et är inget fel på vintern, förutom att den kan kännas extremt lång, en smula kall och mörk. Då är det skönt att drömma sig bort, till sol, sand och vågor. Som på Hawaii. Men alla har inte möjlighet att resa dit. Här är knepen hur du upplever en känsla av ”aloha” här och nu.

 1. Använd solglasögon
Även i december kan solen titta fram och man behöver skydda ögonen mot solens skadliga strålar. Om du sätter på dig ett par vanliga solglasögon förvandlas det spröda dagsljuset nästan till natt. Men med ett par solglasögon från Maui Jim upplever du livets alla 16 777 216 färgnyanser samtidigt som du får ett hundraprocentigt skydd för samtliga UVA- och UVB-strålar.

maui jim kvinna glasogon
Pilotglasögon eller vågade kattbågar – ett par snygga solglasögon gör hela skillnaden i din look. Maui Jims 119 modeller skyddar dina ögon mot solens skadliga UV-strålar.

2. Surfa (på sidan med snygga surfarbågar)!
Maui Jims solglasögon har hög modefaktor och bågarna passar lika bra på Stureplan som på Lahaina Beach, där solglasögonen en gång började att säljas. Varför inte surfa in på Maui Jims sida, inspireras av de senaste nyheterna och planera din nästa surfresa.

20170709mjm stingray00024 copy
Hos Maui Jim hittar du både solglasögon och Hawaii-viben.

3. Gör ett hemma-spa
Badkar hemma? Grattis! Tappa upp ett varm, skönt skumbad med doft av tropisk kokos. Sätt på lugn hawaiiansk musik. Glid ner i karet, blunda och njut.

4. Sätt färg på tillvaron

Livet är för kort för att gå runt i samma hjulspår som alltid – och sen klaga på det! Om du istället färglägger din vardag blir du en gladare och mer avslappnad människa. På Maui Jims hemsida kan du roa dig med att titta på vackra stränder med respektive utan solglasögon med färgåtergivning. Och varför inte inspireras ytterligare och byt ut den svarta tröjan mot en hawaiiskjorta? Vi lovar att du kommer få många skratt med kollegorna på jobbet!

5. Bli brun utan sol
I midvintertid är det okej att fuska sig till en solbränna. Men solarium är såååå 80’s. Antingen väljer du en brun utan solkräm av god kvalitet, eller så besöker du en solduschstudio. Kom ihåg att rengöra och peela huden innan.