in ,

5 onanitips – och några sexleksaker med orgasmgaranti

na kd
Bildkälla: Unsplash och pressbild / Na-kd

ANNONS FRÅN NA-KD. Vad sägs om att fira Singles’ Day med att köpa en ultimat sexleksak till dig själv? Vi listar de bästa produkterna just nu – och ger dig tips och tricks som tar ditt orgasm-game till nya höjder.
Mer

Det sägs att det finns flera fördelar med att vara singel. Studier visar att singlar är bättre på att vårda sina vänskaper, att de sover bättre och rent generellt är lyckligare än gifta par (eftersom de är bättre på relationer, har fler givande fritidsintressen och är mer benägna att utvecklas som personer). Om just du är singel finns det med andra ord en rad anledningar att fira Singles’ Day den 11 november. 

Singlarnas dag, eller Singles’ Day, är ursprungligen en högtid från Kina som har blivit vida poppis och nu firas världen över. Och det verkar som att många singlar passar på att köpa något extra fint till sig själva i samband med firandet – sedan högtidsdagen slog igenom har den nämligen blivit en av världens största shoppingdagar. 

Och vad passar bättre än att fira Singles’ Day med en sexleksak som tar dina orgasmer till nya höjder? Inför årets högtidsdag släpper Na-kd en kollektion med de bästa sexleksakerna på marknaden just nu. Vi har valt ut några favoriter ur kollektionen – men först några tips till dig som känner dig lite vilsen och är på jakt efter intensivare orgasmer.

1. Var på en plats där du känner dig trygg

A och O i orgasmskolan är att vara på ett ställe där du känner dig trygg, lugn och avslappnad. Det är viktigt att du slipper oroa dig över att någon ska komma in och störa! Avsätt tid, dröm dig bort och stressa inte. En annan sak som kan hjälpa dig att slappna av är att ta hjälp av en sexleksak som låter så lite som möjligt. Det kan hjälpa dig att känna dig mer trygg! 

2. Spänn kroppen för intensivare orgasm

Hur stark orgasm man får kan såklart bero på en rad olika saker, till exempel på hur upphetsad man är precis innan. Men det finns några saker som är lättare att styra över och som kan ge dig en intensivare upplevelse. Ett sätt är varva mellan att slappna av och att spänna benen, rumpan eller bäckenbottenmusklerna. Du kan även testa att korsa benen! Även det sägs nämligen kunna ge en mer kraftfull orgasm.

3. Testa olika positioner

Vem har sagt att olika sexställningar bara är till för dig när du har sex med andra? Att testa olika positioner när du onanerar ger variation och möjlighet att stimulera sig själv på flera olika sätt. Från sidan med handen bakifrån, på rygg, på mage eller sittandes med en sexleksak under! Låt bara fantasin sätta gränser.

4. Utforska yonimassage (light!) på dig själv

Om du inte har levt under en sten de senaste åren har du garanterat hört talas om yonimassage. Det är en form av tantrisk helkroppsmassage som fokuserar på erogena zoner. Metoden har blivit omtvistad, bland annat för att utövare menat att massagen kan bota vestibulit och svamp i underlivet trots att påståendet helt saknar vetenskaplig grund. Dessutom har det diskuteras om de kan klassas som sexköp att få yonimassage på en klinik eller hos liknande utövare.

Så låt oss skippa den delen av yonimassage och istället fokuserar på det som är bra med metoden – att lära känna sin egen kropp och utforska den. Var sitter din G-punkt? Finns det en A-punkten och var sitter den i så fall? Finns det fler erogena zoner du borde känna till? Lär du känna din kropp och ditt underliv (på egen hand!) kan du ta dina orgasmer till en ny nivå.

5. Investera i en bra sexleksak

Vad gjorde vi ens innan sexleksaker fanns? Det finns få saker som är så användbara i jakten på den perfekta orgasmen som en riktigt bra sexleksak. De senaste åren har marknaden verkligen utvecklats, och idag finns en rad olika varianter som finns till för att tjäna just ditt syfte. Vill du ha en klitorisstimulator? Kanske något för att stimulera G-punkten? Eller något du kan använda ihop med en sexpartner? Här är några favoriter från Na-kds sexleksakskollektion som du kan klicka hem från och med den 11 november.

Satisfyer Bullet Groove – när du är ute efter något diskret

Om du letar efter en liten, diskret och kraftfull klitorisvibrator är Satisfyer Bullet Groove något för dig. Den är vattentät, tystlåten och har tio olika vibrationslägen. Eftersom den tar noll plats är den också perfekt att ha med sig på resan!

bullet

Du kan klicka hem klitorisvibratorn här (länk till Na-kd).

Satisfyer Double Passion – att använda ihop med någon

Satisfyer Double Passion är den perfekta leksaken att använda ihop med en sexpartner (men funkar också bra att använda själv). Den stimulerar G-punkten, är vattentät och har sju olika vibrationer i tre olika styrkor. 

dubble

Du kan klicka hem sexleksaken här (länk till Na-kd).

Satisfyer Pro 2 – för orgasmgaranti

Det finns få sexleksaker som blivit så hyllad som Satisfyern – och vi förstår verkligen varför. Med lufttrycksteknologi sägs den vara så nära oralsex man kan komma utan att faktiskt ha oralsex. Satisfyern stimulerar klitoris, har elva olika nivåer av intensitet och är dessutom tyst på köpet. Ska du bara köpa en sexleksak så är det den här!

satisfyer

Du kan klicka hem Satisfyer Pro 2 här (länk till Na-kd).

Satisfyer Supreme – för intensiva orgasmer

Med samma lufttrycksteknologi är Satisfyer Supreme en annan variant på sexleksaken. Även den här har elva olika intensitetsnivåer och är vattentät, men munstycket är något smalare. 

supreme

Du kan klicka hem Satisfyer Supreme här (länk till Na-kd).

Satisfyer Sweet Flamingo för nybörjare

Känner du dig lite ny i orgasm-gamet är Satisfyer Sweet Flamingo definitivt något för dig att lägga vantarna på! Den är liten och enkel att använda, och fungerar lika bra i sängen som i badkaret. Precis som andra Satisfyers kan du själv bestämma hur intensiv den ska vara. 

flamingo

Du kan klicka hem Satisfyer Sweet Flamingo här (länk till Na-kd).


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white