in

5 lyxiga sexleksaker med orgasmgaranti

sinful annons
Bildkälla: Ava Sol / Unsplash

ANNONS FRÅN SINFUL. Är du på jakt efter en ny sexleksak? Sexleksakskollektionen Velve innehåller allt från leksaker med kraftiga vibrationer, till allt du behöver för att nå en G-punkts- eller klitorisorgasm. Här är våra fem favoriter! Mer

Letar du efter en sexleksak som är anpassad efter din kropp och som gör vägen till klimax lite kortare? En som känns lyxig och är av hög kvalitet men som samtidigt inte behöver kosta en förmögenhet? Den skandinaviska sexleksakskollektionen Velve är skapad av kvinnor för kvinnor – och innehåller allt från G-punktsvibrator och vibrerande ägg, till klitoris- och rabbitvibrator. Dessutom är alla i en fin plommonlila färg och har en sammetslen yta för extra lyxig känsla.

Velve-serien är framtagen av Mathilde Mackowski, delägare och en av grundarna av sexleksaksföretaget Sinful, i nära samarbete med ledande sexexperter från Skandinavien. Kollektionens sexleksaker är alla uppladdningsbara och 100 procent vattentäta. Det här är definitivt en kollektion för dig som vill ta dina orgasmer till nya höjder och utforska din sexualitet, antingen ensam eller tillsammans med en partner. Vi har valt ut våra fem favoriter – Macy, Chloe, Gaia, Evy och Riva.

1. Riva – en rabbitvibrator som ger dubbel dos njutning

Riva sexleksak

Velve Riva Rabbitvibrator är en elegant vibrator med en lyxig design och som ger dig en dubbel dos njutning. Sexleksaken kombinerar nämligen kittlande stimulering av klitoris med kraftiga vibrationer på insidan av kroppen. Vill du få en ännu mer intensiv upplevelse kan du med ett enkelt tryck värma upp skaftet till 37-39 grader. Läs mer och köp här.

2. Gaia – en G-punktsvibrator med kurvig design

Gaia sexleksak

Drömmer du om att uppnå den eftertraktade G-punktsorgasmen bör du ta hjälp av en sexleksak som har designats för just detta. Velve Gaia G-punktsvibrator har en ergonomisk form och kurvig design, vilket gör att den kan träffa mitt i prick mot din G-punkt. Vibratorn har 10 olika vibrationsmönster att välja mellan och med den unika värmefunktionen får du en extra intensiv stimulering varenda gång. Läs mer och köp här.

3. Chloe – en klitorisvibrator för intensiv orgasm

chloe sexleksak

Vill du ha en sexleksak som du både kan använda ensam och tillsammans med din partner? Då är Velve Chloe Klitorisvibrator ett passande val. Med den kan du ge dig själv otroligt intensiva klitorisorgasmer, eller låta din partner använd de 10 olika vibrationsmönstren för att stimulera hela din kropp. Den lilla klitorisvibratorn ligger perfekt i handen, medan den smarta designen ser till så att stimulansen riktas in precis där den känns som allra bäst. Läs mer och köp här.

4. Macy – en Magic Wand med kraftiga vibrationer

macy sexleksak

Gillar du riktigt kraftiga vibrationer är en Magic Wand nästan ett måste i din samling! Velve Macy Magic Wand Vibrator har ett flexibelt massagehuvud och 10 vibrationsmönster som kan användas till såväl kroppsmassage, som målinriktad klitorisstimulering. Skaftet har dessutom en separat motor, vilket innebär att du även kan använda denna sexleksak som en mycket effektiv dildovibrator. Läs mer och köp här.

5. Evy – ett vibratorägg som kan användas på många olika sätt

evy sexleksak

Föredrar du leksaker med mycket variationsmöjligheter så är Velve Evy Vibratorägg som gjort för dig. Detta lyxiga lilla ägg är lätt att föra in och tillfredsställer dig med 10 olika vibrationsinställningar. Den diskreta fjärrkontrollen gör det lätt att kontrollera vibrationerna, både hemma och ute i det offentliga (om du och din partner känner er extra vågade). Som en extra bonus kan det vattentäta ägget även användas som klitorisvibrator. Läs mer och köp här.