in

5 hudvårdsverktyg som är värda all hype

RT dragar

ANNONS FRÅN REAL TECHNIQUES. Det är minst sagt svårt att hitta rätt i djungeln av hudvårdsverktyg. Vilken skinroller är värd pengarna? Vad kommer olika rengöringsredskap göra för just min hy? Och framförallt, kommer jag verkligen att använda dem? Vi har skannat av hudvårdshyllorna och här 5 verktyg som garanterat kommer ta din hudvård till nya höjder. Mer

koplankar

I jakten på glow, lyster och den perfekta hudvårdsrutinen är det lätt att gå vilse bland alla produkter, tips och löften om resultat. Man testar sig fram, köper olika produkter som passar ens hudtyp och experimenterar tills man hittar rätt. Och när det kommer till hudvårdsverktyg är det inte lika enkelt. Det är inte direkt ekonomiskt att köpa hem en skinroller för en massa pengar, för att sedan inse att den inte passar alls. Inför ett köp är det därför viktigt att ha några saker i bakhuvudet:

  1. Läs på innan! Många verktyg är dyra och går inte att lämna tillbaka efter att du provat hemma.
  2. Hudvård ska vara kul! Kommer verktygen göra din hudvårdsrutin lite roligare? Är det den här borsten som kommer göra att du äntligen använder din primer?
  3. Får du ut det du vill av dina serum, krämer och rengöringsprodukter som det ser ut just nu? Då så! Men om ett appliceringsverktyg skulle göra att dina produkter räcker längre och ge produkten chans att verka på ett mer effektivt sätt är det definitivt dags för en investering. 

Vi har gjort jobbet åt dig och vaskat fram fem produkter som är prisvärda, effektiva och roliga att använda. Varsågod!

1. Makeup remover pads som på ett skonsamt sätt avlägsnar smuts

Att din hy är helt ren är verkligen grunden till lyckad hudvård. För att avlägsna sminkrester och smuts i ansiktet räcker det oftast inte att bara tvätta med en rengöringsprodukt, utan du behöver komplettera med micellärt vatten för att få bort allt. Det lättaste är att fukta pads med micellärt vatten och sedan badda på huden i ansiktet. Men att skippa bomullspads är både ett ekonomiskt och miljövänligt alternativ. 

Makeup Remover Pads från Real Techniques rengör huden och tar effektivt bort smuts, olja och smink. De mjuka tyg-padsen är återanvändbara och dubbelsidiga, där ena sidan är utformad för att passa rengöring av hela ansiktet och ena sidan designad för att avlägsna ögonmakeup.

skin1

Här hittar du Makeup Remover Pads (länk till Kicks).

2. Face and Brow Razors för jämn och slät hy

För att få till en jämn och slät hy finns det ett par olika knep att ta till, men ofta ger det fint resultat att avlägsna döda hudceller. Detta kan till exempel göras med olika sorters peeling, men ett annat skonsamt och ekonomiskt alternativ är att investera i ett rakblad speciellt framtaget för ansikte och ögonbryn. Förutom att det kan användas för att ta bort oönskade fjun kan rakbladet avlägsna döda hudceller. Med Face and Brow Razors från Real Techniques får du en glowig, jämn och slät hy på nolltid.

skin2

Här hittar du Face and Brow Razors (länk till Kicks).

3. Cryo Sculpt Facial Roller som minskar puffighet

Skinroller, skinroller, skinroller. Få saker har boomat så stort på hudvårdshimlen de senaste åren – och det finns en anledning till att verktyget är så poppis! Förutom att en skinroller i rostfrittstål hjälper till att lugna och dra ihop porerna, kan den också användas för att minska puffighet och spänningar. Så om du tillhör en av dem som har ömma punkter i ansiktet är det här definitivt ett hudvårdsverktyg för dig! Cryo Sculpt Facial Roller från Real Techniques kan även användas ihop med hudvårdsprodukter för ansiktet och området runt ögonen för att släta ut fina linjer.

skin3

Här hittar du Cryo Sculpt Facial Roller (länk till Kicks).

4. Priming Jar Brush för ett jämnt sminkresultat

Varför ska man använda en primer egentligen? Jo, en primer gör huden slät, fyller i ojämnheten och tonar ner synliga porer. Med andra ord skapar en primer de optimala förutsättningarna för att få ett så bra sminkresultat som möjligt. Men om du bara smetar på din primer med händerna finns det en risk att resultat blir ojämnt och att sminket lägger sig i veck – vilket i så fall tar bort hela syftet med produkten. Med Priming Jar Brush från Real Techniques kan du enkelt applicera din primer jämt över huden. I andra änden av borsten finns en skopa för en mer hygienisk applicering. Du sparar även pengar eftersom din favorit primer dessutom räcker längre – du undviker att produkten absorberas av fingrarna.

skin4

Du hittar Priming Jar Brush (länk till Kicks).

Och PS! Glöm inte att rengöra dina borstar mellan varven.

5. Face + Eye Jar Brush Duo för att få ut maximalt av dina hudvårdsprodukter

Även när det gäller fuktgivande produkter, så som serum, krämer och oljor för ansiktet, ger det absolut bäst resultat att applicera med en borste. Detta eftersom vi vill ha ett jämnt och smidigt lager innan primer och smink. Face + Eye Jar Brush Duo från Real Techniques är två borstar för ansiktet och området runt ögonen och även dessa har skopor i andra änden för extra hygienisk applicering, samt syntetborst som ej absorberar din hudvård som händerna annars gör.

skin5

Här hittar du Face + Eye Jar Brush Duo (länk till Kicks).

Alla fem verktyg ingår i Real Techniques nya hudvårdsserie Skinimalist. Är du en sminknörd känner du garanterat till företaget som sedan 2011 skapat innovativa och prisbelönade verktyg som hjälper dig att få ut det mesta av ditt favoritsmink. Ett måste i makeup-necessären!