in

12 produkter du måste ha för den perfekta vardagsminkningen

youngblood

I samarbete med Youngblood.

Party-sminkningar i all ära, men det är SJUKT NICE att hitta en riktigt bra bas-look som man alltid kan gå tillbaka till. I samarbete med Youngblood guidar Veckorevyn.com dig till den perfekta vardagslooken med glow, jämn hy och fierce ögonbryn! Mer

banner-yb

 1. Primer, foundation och concealer

  En bra bas är a och o i vilken make up-look som helst. Om din hy ser bra ut kommer resten också att se bra ut!

  Se till att investera i en riktigt bra primer. Dels jämnar den ut hudytan och blurrar porer, men den gör också att sminket sitter mycket bättre!

  En minrealfoundation i puderform passar egentligen alla hudtyper, men är extra bra om du vill täcka finnar och små ärr.

  Använd concealer under ögonen, på näsvingarna och på ställen där du vill ha extra täckning.

  youngblood bas

  Primer, Youngblood / Foundation, Youngblood / Concealer, Youngblood

 2. Contouring, rouge och highlighter

  Contouring måste inte se hårt och sminkat ut. Lägg en något mörkare skugga än den nyans du har på huden under kindbenen och sudda ordentligt. Lägg sedan en ljusare färg precis ovanför! Tadaaa!

  Ett rouge är ett av de enklaste sätten att få till en pigg look! Lägg en rosa-tonad färg på kinderna för att få den perfekt rosiga och friska looken.

  Highlighter är Guds gåva till människan när det gäller att få till en look som inte ser så sminkad ut, men som ändå är sjukt fräsch! Applicera highlighter höst upp på kindbenen, under ögonbrynen, på näsryggen och på ovansidan av läppen.

  youngblood contour

  Contour-palett, Youngblood / Rouge, Youngblood / Highlighter, Youngblood

 3. Ögonprimer, ögonskugga, kajal

  På samma sätt som primer behövs till hyn så behövs den också till ögonlocket. Alla har vi väl varit med om att ögonskuggan lägger sig i ränder längs ögonlocket och snabbt tappar färg? Förutom att motverka de nämnda failsen plockar Youngbloods primer också fram färgen i ögonskuggan så att den blir precis så intensiv och pigmenterad som den ser ut i förpackningen!

  Välj en ögonskugga i en jordnära färg för en naturlig men ändå cool look. Applicera den på hela ögonlocket och lägg lite extra färg i ögongloben. Glöm inte att sudda ordentligt för bort alla skarpa linjer!

  En tunn linje kajal längs nedre fransraden ramar in ögat och ger en mer intensiv blick.

  younblood-ogon

  Ögonprimer, Youngblood / Ögonskuggor, Youngblood / Kajal, Youngblood

 4. Ögonbrynspenna, läppstift och läppglans

  Flawless sminkning i all ära, men om inte ögonbrynen är on fleek så kan allt annat känns…sådär. Tricket för perfekt sminkade ögonbryn är att försöka efterlikna de egna brynens strån så mycket som möjligt, både i färg men också genom att försöka måla små hårstrån. Måla små streck i den riktning som de naturliga håren växer och använd sedan borsten på pennan för att jobba in färgen.

  Läppstift eller läppglans? Matt eller glossy? Alla har olika preferenser! Ett matt läppstift kan ge en mer dressad look medan läppglans är lite mer avslappnat. Kör på det du själv känner för!

  lappar-ogonbryn-youngblood

  Ögonbrynspenna / Läppstift, Youngblood / Läppglans, Youngblood

Youngblood Minerals består av 100 procent rena och naturliga mineraler, och innehåller varken parabener eller konserveringsämnen. Produkterna är snälla mot huden och passar därför även känslig och allergisk hy. Formulan låter huden andas och täpper inte till porerna.

Produkterna är även helt cruelty-free och ingår i Petas cruelty free-program!

Läs mer här och här!

Alla produkter finns i fler nyanser, klicka in via länkarna för att hitta ett större utbud.

Artikeln innehåller köplänkar.