in

Här har du sett Bachelor-Emma förut

bachelor
Bildkälla: Bachelor Sverige / TV4 och Paradise hotel / Viaplay

De första jokrarna har klivit in i Bachelor-huset, men känns de inte lite bekanta? Vi reder ut! Mer

Höstens säsong av Bachelor har äntligen dragit igång. I år är det singelkillarna Stephane Frick och Rasmus Allard som är på jakt efter den stora kärleken – som de hoppas finna under dejterna med tjejerna.

Nu har två nya tjejer, Emma Hellström och Sophie Arvebrink, klivit in i programmet. Men ser inte jokrarna lite bekanta ut? Vi vet varför du känner igen dem !

Därför känner du igen Emma Hellström i Bachelor

Om du är ett stort realityfan har du säkert sett Emma Hellström i tv-rutan tidigare. Hon har nämligen medverkat i Paradise hotel hela tre gånger. Första gången var 2017, och sedan kom hon tillbaka i säsongerna som sändes 2019 och 2020.

I hennes debut hade hon en romans med PH-veteranen Smail Alihodzic. Paret tog sig till final tillsammans, men blev inte det vinnande paret som fick dela på en halv miljon kronor.

I Bachelors eftersnack ”Tjejerna avslöjar allt” har Emma Hellström berättat om hur det var att gå in i huset efter att redan ha varit tv-aktuell.

– Jag hade en liten känsla av att det säkert kommer vara en del som känner igen en och kanske har en förutfattad bild av en, eller tänker ”är hon här för att göra tv och inte för kärleken”, säger hon i programmet.

bachelor emma hellström
Emma Hellström i Paradise hotel 2019. Bildkälla: Pressbild / Viaplay

Därför känner du igen Sophie Arvebrink

Den andra jokern som klev in i huset är Sophie Arvebrink, som även hon kan vara ett känt ansikte för många. Till skillnad från Emma Hellström så har hon inte varit på tv innan, men däremot har hon nästan 900 000 följare på sociala medier. Hennes instagram fokuserar framför allt på content om träning.