in

Så mycket tjänar Paradise hotel-deltagaren på att festa och sola

ph
Fotograf: Patricia Recourt /Viaplay

Höstens Paradise hotel-säsong är i full gång, men den ständiga frågan hänger i luften. Hur mycket tjänar egentligen deltagarna 2024? Vi har ett svar! Mer

I början av september hade Paradise hotel premiär på nytt, och en hel del ”all stars” är med i årets säsong – alltså deltagarna som har varit med innan. En av dessa är Mattias Helén, som var med i Paradise hotel 2020, och han har avslöjat hur mycket han tjänar.

Vinnarna av programmet får en halv miljon kronor, men deltagarna får även betalt för att medverka. Produktionen är noga med att inte gå ut med hur lönen ser ut, men vi har ett svar och det verkar inte vara någon minimilön för att festa i Mexiko i alla fall.

Så mycket tjänar deltagarna i Paradise hotel 2024

Det är helt olika arvoden mellan deltagarna i programmet, och ingen har tyvärr gått ut med en exakt summa. Mattias Helén är till vardags lastbilschaufför och till Aftonbladet hintar han däremot om att årets säsong ger bättre betalt än det.

– Jag skulle säga att det är lite bättre betalt att vara här än att köra lastbil. Det är ganska bra betalt att köra lastbil. Men här får man betalt för att ha kul, säger han till tidningen.

– Det här är betydligt mycket bättre. Det är en klumpsumma för att komma hit.

När han senare får frågan om att berätta en exakt summa blir han lite tveksam.

– Jag vet inte om man får säga det? Det är inte över 100 000 kronor.

mattias