in

PH-deltagarna är tillsammans – har varit hemligt fram tills nu

amanda fransson isac ericsson
Bildkälla: Paradise hotel / Viaplay

Efter månader av ofrivillig tystnad kan Paradise hotel-deltagarna Amanda Fransson och Isac Ericsson äntligen bekräfta att de är tillsammans. Mer

De flesta Paradise hotel-deltagare är med i programmet för att kamma hem vinsten på en halv miljon kronor, men det har visat sig att man även kan vinna kärleken på hotellet. Under en tid har det nämligen ryktats om att deltagarna Amanda Fransson och Isac Ericsson är tillsammans, men det har inte bekräftats av dem – förrän nu.

Båda är med i höstens säsong av Paradise hotel. Amanda Fransson har varit med sedan starten, men Isac Ericsson kommer in i programmet som en joker den här veckan. Det var under inspelningen som känslorna började växa, men de hade träffats redan innan de åkte till Mexiko.

– Men det var mer en ytlig bekantskap. Vi hade träffats några gånger bara, säger Amanda Fransson, till Aftonbladett.

Det tog ett tag för Amanda Fransson att få upp ögonen för Isac Ericsson, och hon menar att det inte var hans personlighet hon föll för i början.

– Jag brukar skämta och säga till min familj att Isac är en sådan där AI-grej man satt ihop. Han är ett genetiskt underverk.

Isac Ericsson fick däremot snabbt känslor för henne under inspelningen.

– Jag blev jättekär i dig där inne, säger han till Amanda, i intervjun med tidningen.

Behövt hålla relationen hemlig

Paret fortsatte att träffas även hemma i Sverige, och blev tillsammans under sommaren.

– Det känns jättebra. Det är ett lugnt förhållande, så det är skönt, säger Amanda Fransson till Expressen.

Däremot har de behövt hålla det hemligt för att inte spoila programmet, vilket först inte var helt lätt. De publicerade nämligen flera Tiktoks tillsammans som fick folk att börja spekulera om de var tillsammans.

– Vi la ju ut mycket Tiktoks tillsammans innan. Och sedan blev vi tillsagda att hålla det lite hemligt och då tänkte jag att jag vänder på steken och försöker förvirra folk i stället. Och ja det är väldigt många som undrar vad som händer, säger Isac Ericsson till samma tidning.