in

Här är beauty- och modeklapparna som står högst upp på vår önskelista ?

jullista 4 1

Inredning, beauty och vackra, sköna plagg står på vår önskelista i jul. Spana in för inspiration till egna julklappar – eller kanske hittar du något att själv skriva ner på din lista? Mer

Beautykalendern

Julen är en perfekt period att fokusera på inte bara nära och kära, utan även sig själv. Vi på redaktionen älskar allt som heter beauty och därför önskar vi oss skönhetsprodukter för både hår, kropp och ansikte. Här har vi samlat årets favoriter: vad sägs om en ansiktsolja, ansiktsrengöringsborste eller en lyxig parfym att skämma bort sig med?

(Håll musen över eller klicka på produkterna för att se pris och återförsäljare)

Magiska under

Våra ögon glittrar av dessa fantastiska undies! Nipplecovers är det perfekta vardagshacket för dig som vill byta ut behån och innertofflor är en riktig räddare i nöden för kalla vintergolv. Eller vad sägs om en julig onepiece att krypa ner i? Vad tilltalar dig mest?

(Håll musen över eller klicka på produkterna för att se pris och återförsäljare)

Inredningsdrömmar

Vackra inredningsdetaljer kan verkligen förgylla inte bara hemmet utan även vardagen. I vinter drömmer vi oss bort bland roséfärgade brickbord och mjuka frottéhanddukar. Tyvärr kan det svida till att lägga pengar på inredning – därför passar vi på att önska oss dem av tomten!

Vintermode

Mjuka koftor, kostymbyxor och vita skjortor. I år önskar vi oss basplaggen som aldrig går ur tiden. På vår önskelista står plagg i höstiga färger som mörkrött, grönt och grått. Och ett par riktiga mysvantar vill man ju ha!

Artikeln innehåller köplänkar. Priser aktuella för 2/12 -16.