8 förväntningar du alltid har på sommaren – och hur verkligheten blir

JAA! Äntligen sommar, sol och många härliga perfekta dagar. Eller? Nja, inte riktigt kanske. Här är åtta förväntningar man alltid har inför sommaren, men som sedan grusas av hur verkligheten faktiskt ser ut.

 1. 1

  Förväntning: ”Jag ska sitta på härliga uteserveringar i solen och sippa på ett glas rosé med mina vänner minst tre gånger i veckan!”

  Verklighet: Eftersom vi bor i Sverige regnar det eller är kallt den mesta delen av sommaren, så när det väl är sol är det megafullt på alla uteserveringar. Dessutom är ett glas vin orimligt dyrt och folk röker som om det inte fanns något annat att göra.

 2. 2

  Förväntning: ”Jag ska ta massor av kvällsdopp efter jobbet i sommar, mysigare kan det inte bli!”

  Verklighet: Vattnet blir inte någorlunda varmt förrän i slutet av juli, och det är då du kommer på hur äcklig din lokala badplats egentligen är och att du inte alls gillar att bada.

 3. 3

  Förväntning: ”Min semester kommer vara full rulle hela tiden, jag ska hitta på så många roliga saker!”

  Verklighet: När du är ledig är det 1) regn/mulet/kallt typ hela tiden så att ha picknick eller åka till en ny strand känns inte så lockande så istället gör du ingenting och 2) tiden flyger iväg och vips är semestern över och du ska börja jobba igen. Kul.

 4. 9

  Förväntning: ”Jag ska ha hett sex på stranden!”

  Verklighet: Sand + nakna människor med kroppsöppningar = ingen bra idé.

 5. 4

  Förväntning: ”Jag ska göra det här och det här och det här och det här med mina vänner i sommar.”

  Verklighet: När du kan hitta på något så är det ingen annan av dina vänner som kan det. De jobbar, semestrar med sin partner eller är på lantstället med familjen.

 6. 5

  Förväntning: ”Jag ska gå runt i blommiga små klänningar, tunna toppar, skor med öppen tå och fina shorts.”

  Verklighet: Vi bor i Sverige. PS glöm inte jackan.

 7. 6

  Förväntning: ”Det ska bli SÅ mysigt att få spendera lite extra mycket tid med familjen, vi träffas ju inte lika ofta längre.”

  Verklighet: Det går snabbt att komma in i gamla hjulspår så det dröjer inte länge innan du och ditt syskon bråkar och ni alla går varandra på nerverna.

 8. 8

  Förväntning: ”Jag ska flörta järnet i sommar och ha en härlig sommarfling!”

  Verklighet: Du är blyg och vågar inte alls gå fram för att ens säga hej till den där snyggingen på klubben. Med andra ord har inte sommarsolen gjort dig modigare, vilket var det du hade hoppats på.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss

NUVARANDE 8 förväntningar du alltid har på sommaren – och hur verkligheten blir
NÄSTA Nya trailern för Fifty Shades Freed är här (mycket drama väntar!)