in

De söker kärleken i Bonde söker fru 2024

Tre mjölkbönder, en köttbonde och en westernryttare – här är bönderna som söker kärleken i nästa säsong av Bonde söker fru. Mer

Bonde söker fru – jorden runt 2024
Bonde söker fru – jorden runt. Fotograf: Gabriel Liljevall/TV4

De börjar ”Bonde söker fru – jorden runt”

Är du ett stort fan av vanliga Bonde söker fru? Då kanske den internationella versionen kan vara något för dig! I Bonde söker fru – jorden runt får vi följa tre bönders jakt på kärleken, men mjölkkorna och havrefälten har byts ut mot olivträd, vinrankor och travhästar. Den nya säsongen utspelar sig i Grekland, USA och Frankrike.

– I Bonde söker fru – jorden runt blir det till skillnad från vanliga Bonde söker fru en hel del drama som till viss del består av språkliga missförstånd och kulturkrockar, men det fina är att kärleken ändå övervinner allt. För mig personligen har det även varit en känslomässig berg- och dalbana att följa de här tre bönderna på deras kärleksresa. Tittarna har en engagerande, känslosam och överraskande säsong att se fram emot, säger Linda Lindorff, programledare för nya säsongen, i ett pressmeddelande.

När börjar Bonde söker fru – jorden runt 2024 TV4?

Programmet har säsongspremiär den 8 april på TV4 och TV4 play.

Här är bönderna som söker kärleken

Så vilka söker kärleken i årets säsong? Här är bönderna i årets säsong:

  • Dino Choreftis, 49 år, Grekland
  • Christopher Sjöblom, 25 år, USA
  • Anders Lindqvist, 70 år, Frankrike

Dino Choreftis, 49 år, Grekland

Dino Choreftis bor på Rhodos och driver en familjegård med olivträd. Olivoljan från gården serveras på flera Michelin-krogar. Dino gillar att kitesurfa, åka jetski och segla, men saknar någon att prata, skratta och att skapa gemensamma mål och minnen med.

När börjar Bonde söker fru?

Christopher Sjöblom, 25 år, USA

Christopher Sjöblom kommer från Sverige men driver en vingård i Napa Valley, Kalifornien. Han gillar kateboard, klättring och skidåkning och vill träffa en smart och charmig tjej som gillar att resa.

När sänds Bonde söker fru?

Anders Lindqvist, 70 år, Frankrike

Anders Lindqvist kommer från Norrland men travsporten tog honom till Frankrike. Nu bor han på en av Europas största travanläggningar strax utanför Paris. Anders har en tuff tid bakom sig med svår sjukdom, men mår idag bra och är redo att träffa den stora kärleken.

Deltagare i Bonde söker fru 2024

Vilka deltagare medverkar i Bonde söker fru?

Vilka som kommer försöka vinna böndernas hjärtan i kommande säsong vet vi inte än, men vi lovar att uppdatera er så snart vi vet mer.

Se trailer för tidigare säsong