in

Här är allt vi vet om Nobody Wants This säsong 2

nobody wants this säsong 2
Bildkälla: Nobody Wants This / Netflix

Har du också sträckkollat Netflix nya rom-com Nobody Wants This och längtar till fler avsnitt? Här är allt du behöver veta om en säsong två! Mer

Komiskt nog verkar alla vilja ha det här! Nobody Wants This har på kort tid blivit Netflix nya stora snackis. En fyndig och orimligt modern rom-com (vilken känns som att den spelades in typ igår med tanke på manuset) och som får oss alla att återigen bli kära i Seth Cohen aka Adam Brody.

Serien handlar om Joanne som har en podcast tillsammans med sin syster där de snackar sex och relationer. Hon går på en hel del dejter och verkar aldrig hitta den rätta, förrän hon träffar rabbinen Noah på en middag hos en gemensam vän. De blir snabbt kära, men kan deras två skilda livsstilar sätta stopp för romansen?

nobody wants this season 2 netflix
Bildkälla: Nobody Wants This / Netflix

Får Nobody Wants This en säsong 2?

Serien består av tio avsnitt som lätt kollas igenom, med tanke på dess korta format. Efter sista scenen undrar vi såklart om det blir en fortsättning. Ännu har Netflix inte bekräftat en andra säsong, men det bådar gott!

– Vi får en riktigt positiv respons. Och så jag tror att en potentiell säsong 2 har definitivt börjat diskuteras, säger skaparen Erin Foster till Indiewire.

– Handlingen i säsong 1 utvecklas väldigt långsamt, så jag tror att om det blir en säsong 2 så skulle jag vilja fortsätta där vi slutar och fortsätta ta det långsamt, för jag vill inte att vi ska gå för fort framåt. Jag menar, jag vill att min serie ska finnas så länge som möjligt!

Finns det en trailer?

Vi får nog vänta ett tag på trailern för säsong två, men här är trailern för den första säsongen.

När har Nobody Wants This premiär på Netflix?

Serien hade premiär på Netflix den 26 september.

Vilka skådespelare medverkar i serien?

Nobody Wants This har även blivit hyllad för castingen, där Adam Brody och Kristen Bell, som spelar huvudrollerna, bjuder på en magisk kemi. Här är några fler skådisar som vi får se i serien:

  • Justine Lupe i rollen som Morgan
  • Timothy Simons i rollen som Sasha
  • Jackie Tohn i rollen som Esther
  • Emily Arlook i rollen som Rebecca
  • Sherry Cola i rollen som Ashley
  • Tovah Feldshuh i rollen som Bina