in

Vi testar Hickaps adventskalender 2024 – så bra är den

hickap adventskalender 2024

Hickap hade en av marknadens mest hyllade och omtalade julkalendrar förra året. Men lever den upp till förväntningarna i år? Mer

koplankar 1024x37 1

Artikeln innehåller spoilers om årets adventskalender från Hickap!

Förra året sålde Hickaps adventskalender slut på rekordtid. Nu är de tillbaka med en ny kalender, som ska vara deras lyxigaste hittills. Men lever den upp till beskrivningen? Vi har öppnat alla luckor i årets skönhetskalender (så att du vet om den är värd ett köp!).

Så bra är julkalendern från Hickap

Är Hickaps adventskalender 2024 värd ett köp? Det korta svaret är: ja. I luckorna hittar vi 24 produkter i full size, vilket vi älskar för hur irriterande är det inte att få minivarianter av en superbra produkt? Först och främst gömmer luckorna flera bästsäljande favoriter som deras Wonder Stick Blush och Preppy Prime Setting Spray. Men kalendern har även en hel del nyheter och överraskningar som inte har lanserats. Dessutom får du en exklusiv necessär som endast kommer finnas i årets kalender. Vi älskar konstruktionen på Hickaps vanliga necessär, som tar minimal plats i väskan men får plats med galet mycket produkter. I kalendern gömmer sig en mindre och rosa variant av den!

hickap adventskalender 2024

Bakom luckorna hittar vi även fyra av Hickaps borstar, som vi anser är några av marknadens bästa. Den här adventskalendern får ett stort plus för att mängden av nyheter och att man faktiskt blir överraskad. Det enda som hade kunnat göra den ännu bättre hade varit att inkludera ögonskuggspaletten eller den skimrande body misten.

Här kan du läsa mer om kalendern (köplänk till Hickap).

Vad innehåller Hickaps adventskalender 2024?

  • 7 luckor med smink
  • 9 luckor med hudvård
  • 5 luckor med borstar och sponge
  • 3 luckor med övrigt

Vad kostar den?

Adventskalendern kostar 2 099 kronor, men har ett värde av 4 536 kronor. Här kan du köpa den (köplänk till Hickap).