in

Dubbla säsonger av Sveriges mästerkock 2025 (och ny jurymedlem!)

Sveriges mästerkock 2025
Bildkälla: Pressbild /TV4

TV4-succén Sveriges mästerkock får en extra säsong nästa år – dessutom har en ny medlem värvats till juryn. Mer

För första gången i programmets historia kommer det sändas två säsonger på ett och samma år. Först kommer en säsong av Sveriges mästerkock till våren, och sedan kommer ännu en säsong till hösten. Dessutom kommer tittarna få följa två helt nya jurykonstellationer. Vårens jury består av Tommy Myllymäki, Tom Sjöstedt och nya medlemmen Tina Nordström.

– Detta såg jag inte komma! Det var 8 år sedan jag befann mig i samma studio för att spela in Sveriges yngsta Mästerkock och nu är jag tillbaka på samma underbara ”brottsplats”. Det är med viss nervositet jag går in i detta men det är som det ska vara. Har man inga nerver ska man lägga av, säger hon i ett pressmeddelande.

Höstens jury består av Mischa Billing och två nya jurykollegor. Vilka det blir återstår att se!

– Det är kul att programmet är uppskattat och att man därför gör den här extra satsningen. För egen del tycker jag det känns spännande att hoppa på en ny utmaning, nästan som att vara programledare för första gången. Det var inte ett helt enkelt beslut att lämna mina jurykollegor men det känns kul att Tina kliver in. Det blir min elfte säsong och jag älskar verkligen mitt jobb och att få möta alla dessa passionerade amatörer. Jag ser fram emot att få se vild kreativitet från våra deltagare i höst, säger hon i samma pressmeddelande.

När har nästa säsong av Sveriges mästerkock premiär?

Vårens säsong, som blir programmets femtonde, har premiär i början av nästa år.

Vilka deltagare kommer tävla i programmet?

Vilka som kommer tävla om titeln Sveriges mästerkock 2025 återstår att se, vi lovar att uppdatera er så snart vi vet något!

Nedan ser du ett klipp från Sveriges mästerkocks all star-säsong som sändes för några år sedan.