in

Vi testar Caias adventskalender 2024 – så bra är den

Caia Cosmetics adventskalender 2024
Bildkälla: Pressbilder Caia Cosmetics

Caia Cosmetics adventskalender är en av marknadens mest populära – men är den värd ett köp i år? Vi har offrat oss och öppnat alla luckor för att kunna ge dig ett svar! Mer

koplankar 1024x37

Artikeln innehåller spoilers om årets adventskalender från Caia Cosmetics!

När Caia Cosmetics släppte sin allra första kalender resulterade det i en mindre katastrof: kritiken haglade in och kunderna var missnöjda och kände sig lurade. Innehållet, och kanske framför allt storleken på produkterna, motsvarade inte förväntningarna. Sedan dess har Bianca Ingrossos beautymärke verkligen tänkt om. Förra årets kalender gjorde succé och sålde slut på bara tre dagar. Men kommer Caia lyckas leva upp till förväntningarna i år?

Så bra är Caia Cosmetics julkalender 2024

Det korta svaret på den frågan är: ja. I år döljer sig både gamla och nya favoriter bakom luckorna – och samtliga produkter är i full size. Bland gamla favoriter hittar vi Caias bästsäljande sminkborstar, ett hårserum med hyaluronsyra som motverkar friss, och en lyxig palett med sex olika metalliska ögonskuggor. Bland kalenders nyheter hittar vi till exempel en skimrig kroppsolja, samt en ny produkt i That Dewy Look-kollektionen: nämligen ett serum som ger maximal glow.

caia2

Att varken deras bästsäljande setting spray eller läppoljan Juicy är med bakom årets luckor drar ner betyget något. Inte heller deras populära foundations eller bb-sticks finns med, men det är såklart förståligt med tanke på att dessa kommer i många olika nyanser.

Om du är ett stort fan av Caias sortiment lär du inte bli besviken på årets julkalender. Den kostar nära 2700 kronor, men med 27 full size-produkter och ett värde på 8000 kronor så känns den ändå prisvärd.

När kan man köpa årets kalender?

Caia Cosmetics adventskalender släpps den 25 september klockan 8 på morgonen. Vi gissar att den kommer sälja slut nästan direkt även i år, så här gäller det att vara snabb. Redan nu kan du bevaka kalendern här (köplänk till Caia Cosmetics).

Vad innehåller Caias adventskalender?

  • 13 sminkprodukter
  • 6 hudvårdsprodukter
  • 5 hårvårdsprodukter
  • 2 sminkborstar
  • 1 necessär

Vad kostar den?

Adventskalendern kostar 2695 kronor och har ett värde på 8000 kronor. Här kommer du kunna köpa den (köplänk till Caia Cosmetics).