in

Därför tror fansen att ”It ends with us”-skådisarna är ovänner

It ends with us på bio
Bildkälla: "It ends with us"

”It ends with us”, med Blake Lively och Justin Baldoni, är hösten stora biosnackis. Men filmen har också präglats av en rad kontoverser. Mer

”It ends with us” handlar om Lily Bloom, som efter en svår barndom lyckats skapa sig ett nytt liv i Boston. Där blir hon förälskad i hjärnkirurgen Ryle Kincaid, men snart ser hon sidor hos honom som påminner om hennes föräldrars förhållande – och när Lilys ex och första kärlek, Atlas Corrigan, plötsligt dyker upp igen ställs allting på sin spets.

Sedan filmen, som är baserad på en bästsäljande roman skriven av Colleen Hoovers, hade premiär i början av augusti har den blivit en stor snackis – och detta på grund av en påstådd konflikt mellan huvudrollsinnehavarna, Justin Baldoni och Blake Lively. Vad som har pågått bakom kulisserna är oklart, men fansen är övertygade om att det är något som inte står rätt till. Här är några tecken på det.

1. Blake Lively ska ha känt sig ”kroppshånad” av Justin Baldoni

Blake Lively (som spelar Lily Bloom) ska ha känt sig ”kroppshånad” av Justin Baldoni (som spelar Ryle Kincaid och som även har regisserat filmen), rapporterar källor till skvallersajten TMZ. Detta efter att Baldoni ska ha frågat vad hon vägde inför en scen som involverade ett lyft.

2. Baldoni har anställt Johnny Depps PR-agent

Därefter ska Baldoni, enligt flera amerikanska medier, ha anställt Melissa Nathan, en PR-person som är specialiserad på att hantera kriser. Hon har tidigare jobbat för Johnny Depp under rättegången mot Amber Heard.

3. Baldoni och Lively gör inte intervjuer ihop

På Tiktok har fans uppmärksammat att Lively och Baldoni träffar pressen var för sig. Den senaste tiden har Baldoni gjort intervjuer med bland annat Entertainment Tonight och Good Morning America, medan Lively intervjuats av Vogue och CBS Mornings.