11 sminkprodukter som sitter kvar efter sexet (oavsett hur hett det blir!)

Hett, sexigt, svettigt – och en förstörd makeup. Inte längre! Här är sminkprodukterna som håller under sexet!

Buzzfeed frågade sina läsare vilka makeup produkter som inte kladdades ut av sex, och här är svaren!

 1. Kylie Lip Kit

  1

  Köp HÄR.

  – Jag skulle suga av min FWB (friends with benefits). Även efter en 30 minuters lång avsugning som blev ganska kladdig, var läpparna fortfarande på plats! Det behövdes inte bättras på innan jag gick därifrån. Ingen kunde se att jag precis gjorde livets avsugning.

 2. Anastasias Brow Dip Pomade

  2

  Köp HÄR.

  – Låt mig säga er. Jag hade hårt sex med inte en, utan TVÅ killar som varade i över tre timmar, som inkluderade flera fordon och rum i huset på en varm kväll. Och mina ögonbryn var FORTFARANDE on fleek!!! Mitt ansikte var i kuddar, armstöd och kroppsdelar och på något sätt var mina ögonbryn fortfarande intakta. Dessutom hade jag inte bättrat på dem sedan morgonen och detta var sent på kvällen.

 3. Too Faced Better Than Sex Mascara

  12

  Köp HÄR.

  – Min pojkvän och jag tog en weekendresa till Florida för vår årsdag. Efter en superfancy (och väldigt fuktig) middag utomhus så gick vi tillbaka till hotellrummet ovanligt tidigt. Det visade sig att han planerade att vi skulle ha sex i TIMMAR. Jag applicerade mascaran vid klockan två den eftermiddagen och den stannade kvar för tre timmar av hett sex med mycket kyssar och svett. All annan makeup var förstör, men mina fransar såg fortfarande BOMB ut efteråt. Denna vattenfasta mascara är verkligen grym.

 4. Wet N Wild Color Icon Bronzer

  4

  Köp HÄR.

  – Jag red honom hela natten, och sedan gick han ner på mig! Jag svettades jättemycket, men inget smink försvann!

 5. Maybelline Eye Studio Lasting Drama Gel Eyeliner

  5

  Kör HÄR.

  – Första gången jag hade sex med min pojkvän var i en bil mitt i sommaren, och min eyeliner förstördes inte alls. Det var svettigt AF, så min foundation blev beigea svettdroppar. Men min eyeliner var typ tatuerade till mina ögonlock. Bästa eyelinern någonsin.

 6. Urban Decay All Nighter Setting Spray

  13

  Köp HÄR.

  – Denna lever upp till sitt namn! Jag hade en full makeup på under en klassisk ”Netflix and chill”-situation när det blev hett. Jag gillar att kyssas och hångla, så jag vill att produkter sitter kvar på mitt ansikte runt munnen, och jösses, det gör denna! Det är en fantastisk produkt, den stannar på från förspel till slutet. Jag skulle rekommendera den till alla tjejer som vill få sig något. KÖP. DEN. NU.

 7. Eylure Volume Lashes

  7

  Köp HÄR.

  – De här stannade på i sex timmar när jag drack på Halloween och många timmar av att ha sex med mitt ex. Jag sov med dem på och såg fortfarande ut som hertiginnan från American Horror Story. De är lätta att sätta på och ser fantastiska ut i timmar, oavsett vad du gör.

 8. Lime Crime Lipstick

  8

  Köp HÄR.

  – Lime Crimes läppstift håller för ALLT, från den hetaste makeup sessionen till oralsex. OCH den lämnar inte märken på huden!

 9. Rimmel London Provocalips 16hr Kiss Proof Lip Colour

  9

  Köp HÄR.

  – Detta höll en hel natt genom drickande, avsugningar, sex och sömn! Behövdes inte bättras på alls.

 10. E.L.F. Beautifully Bare Foundation Serum

  10

  Köp HÄR.

  – När saker blir intensiva och svettiga fortsätter denna foundation att stanna på och gör att din hud ser flawless ut. Denna är jättebra för att hålla dig flawless när du känner dig flawless, om du förstår vad jag menar.

 11. NYX HD Studio Finishing Powder

  11

  Köp HÄR

  – Jag försöker hålla min bas så lätt som möjligt, och sedan tar jag Nyx puder över. Det håller mitt smink på, även under hårt sex i den fuktiga sommaren.

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

pren

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss

NUVARANDE 11 sminkprodukter som sitter kvar efter sexet (oavsett hur hett det blir!)
NÄSTA Så planerar du din sommarekonomi (och slipper missa allt det roliga!)