in

Så lång är Taylor Swifts konsert i Stockholm

15
Taylor Swift i musikvideon till Look What You Made Me Do.

Swifties unite! Snart kommer Taylor Swifts The Eras Tour till Sverige – och vi har samlat all viktig info du behöver. Mer

Nyligen släppte hon dubbelplattan The Tortured Poets Department och snart kommer världsstjärnan till Sverige. Under tre dagar i maj spelarTaylor Swift på Friends Arena i Stockholm – men behöver den som köpt konsertbiljetten följa med vid insläpp? Och hur liten väska får man ha med sig? Vi har tagit på oss det viktiga uppdraget att sammanställa all info du behöver inför konsertkvällen.

När kommer Taylor Swift till Sverige?

Den 17, 18 och 19 maj 2024 kommer artisten till Friends Arena i Stockholm.

Hur lång är konserten?

Spelningen pågår i ungefär tre timmar.

Är biljetterna personliga?

Går det att ge bort eller sälja sin biljett? Måste i så fall personen som har köpt biljetten från början följa med vid insläpp eller räcker det att ha med sig ett foto på personen i frågas ID-handlingar? Krävs det kanske till och med att man gör ett namnbyte på biljetterna för att de ska bli giltiga för andrahandsköparen?

Ticketmaster har tidigare sagt att biljetterna är personliga, men i ett nytt pressmeddelande backar återförsäljaren:

”För Taylor Swifts konserter i Sverige krävs inte längre att huvudbokaren är närvarande när biljetterna visas upp i entrén på arenan. Arrangören har tagit bort den tidigare policyn för att göra det enklare för fansen att använda sina biljetter”, skriver Ticketmaster i ett pressmeddelande.

Med andra ord kan ni andrahandsköpare vara lugna, ni kommer släppas in!

8
Taylor Swift i musikvideon till Cardigan.

Får man ha väska på The Eras Tour?

Svaret är nej! Det råder totalt väskförbud på Friends Arena. Detta inkluderar även magväskor, påsar och tygkassor, så tänk på det när du planerar din Eras-outift!

Andra saker som är förbjudna på arenan är:

  • systemkamera
  • paraplyer
  • flaskor
  • mat
  • dryck

Däremot får du ta med dig en smartphone och en liten kamera av samma storlek som en smartphone (men ingen kameraväska!).

När börjar konserterna?

Den preliminära starttiden är 18.15, men detta kan komma att ändras några dagar innan konserten, så håll koll här och på Friends Arenas hemsida för eventuella uppdateringar! Dessutom är det viktigt att vara på plats i god tid, då inpasseringen kan ta ett tag (pga många besökare och hög säkerhetsnivå!).

Kan man äta och dricka på arenan?

Man får inte ta med sig mat och dryck in, men väl på plats finns det restauranger, barer och kiosker.

Är du en äkta Swiftie? Testa dina kunskaper här.