in

Här är alla artister i ”Så mycket bättre” 2024

Alla artister i Så mycket bättre 2024
Bildkälla: Så mycket bättre /TV4

Snart är det dags för en ny säsong av ”Så mycket bättre”. Men hur blir det nya programmet? Vi listar alla ändringar – och vilka artister som medverkar. Mer

I sommar spelas den femtonde säsongen av ”Så mycket bättre” in. Genom tiderna har TV4-succén bjudit på fina tolkningar från några av Sveriges främsta artister – och snart är det alltså dags igen. Nytt för i år är att programmet får en ny sändningsdag. Framöver kommer det nämligen visas linjärt på TV4 på söndagar. Däremot kommer det gå att se avsnitten på TV4 Play redan på fredagarna.

Här är alla artister i nya säsongen

Totalt kommer 11 artister medverka i höstens säsong. Precis som som tidigare kommer några av artisterna vara på plats under hela säsongen och agera värdar, och i år blir det Dregen, Louise Lennartsson och Simon Superti som axlar ansvaret.

Här är listan på årets artister:

  • Peo Thyrén
  • Andreas Lundstedt
  • Alba August
  • Seinabo Sey
  • Simon Superti
  • Arja Saijonmaa
  • Louise Lennartsson
  • Per Persson
  • Dregen
  • Sophie Zelmani

Peo Thyrén

Peo Thyrén är basist och kompositör. Han är en av medlemmarna i gruppen Noice.

Andreas Lundstedt

Andreas Lundstedt är sångare och musikalartist, och kanske mest känd som medlem i gruppen Alcazar.

Alba August

Den senaste tiden har skådespelaren Alba August synts till i flera tv-serier, men hon är också sångerska och låtskrivare.

Seinabo Sey

Artisten och låtskrivaren Seinabo Sey har en lång karriär bakom sig. 2013 slog hon igenom med låten ”Younger”.

https://www.youtube.com/watch?v=GI5E5ewwN1s

Simon Superti

Simon Superti är en av årets värdar! Han är musikproducent och har främst producerat låtar åt Dani M, Z.E och Adel.

Arja Saijonmaa

Arja Saijonmaa har en lång karriär bakom sig. Hon har till exempel tävlat i både den svenska Melodifestivalen och den finska motsvarigheten.

Louise Lennartsson

Louise Lennartsson är sångerska och låtskrivare, och kanske mest känd som en av medlemmarna i Estraden. I år är hon en av värdarna i ”Så mycket bättre”.

Per Persson

Artisten Per Persson var under 80-talet aktiv som basist i Dead Scouts och Traste Lindéns Kvintett. Därefter bildade han musikgruppen Perssons Pack.

Dregen

Andreas Tyrone Dregen, mest känd som bara Dregen, är musiker och gitarrist. Han spelar gitarr i både Backyard Babies och The Hellacopters.

Sophie Zelmani

Sophie Zelmani är sångerska och låtskrivare. I mitten på 90-talet släpptes hennes debutalbum och låten ”Always You” som blev en stor succé.

Povel Ramel hyllas i ett specialavsnitt

Dessutom kommer ett specialavsnitt tillägnas Povel Ramel, där hans låtar kommer hyllas av årets artister – men också av inbjudna gäster.

När har ”Så mycket bättre” premiär 2024?

Än så länge har vi inget datum, men vi vet att programmet kommer ha premiär någon gång i höst.